Väder-Tone lämnade Sverige och försvann helt från tv-rutan – så ser hon ut i dag!

Meteorologen Tone Bekkestad blev en tittarfavorit i TV4 och var länge en av Sveriges främsta tv-profiler, men sedan försvann hon plötsligt från rampljuset. Nu lever Tone ett helt annat liv – se bilderna här

Slå på ljud

Tone Bekkestad var TV4:s stora väderprofil mellan 1999 och 2011. Hon blev tittarnas favorit meteorolog efter att hon flera dagar i veckan presenterade väderprognoser med glimten i ögat.

Men 2007 försvann hon plötsligt till tittarnas förvåning. Men frånvaron blev inte långvarig – den gången.

Tone hade poserat i bikini i tidningen Slitz, och därför blivit avstängd av TV4. Men tittarna protesterade och väder-Tone var tillbaka i rutan fram till 2011, då hon själv valde att lämna.

Tone Bekkestads liv i dag – efter succén i TV4

Nu har det gått lite över tio år sedan Tones sista sändning den 24 augusti.

– Oj, har det gått så lång tid! Men absolut. Jag hade en fantastisk tid på TV4. En av de bästa i mitt liv. Jag saknar Stockholm och Sverige, och har funderat mycket på hur det hade blivit om jag inte hade flyttat hem. Men allt har sin tid. Man måste göra ett val ibland. Jag valde att flytta, och så blev jag kvar här, säger hon till Nöjeslivet.

Tone bor i hemlandet Norge tillsammans med sambon och flygkaptenen Frithiof. Numera arbetar hon som kommunikatör på CO2 Capsol, men har sedan TV4-tiden även arbetat som egenföretagare.

Väder-Tone om en comeback till Sverige: "Man vet aldrig"

Tone och sambon har länge haft tankar på att köpa hus utomlands, bland annat har Italien stått högt upp på listan. Men det slutade i stället med att paret köpte en stor segelbåt som de njuter av till fullo. Men det verkar som att en flytt tillbaka till Sverige inte är helt omöjlig.

– Man vet aldrig vad som händer, och jag stänger aldrig några dörrar. Att jag har flyttat hit nu, säger inget om var vi kommer att bo resten av våra liv, och vi har faktiskt pratat om att köpa en liten lägenhet i Stockholm också, säger hon.

Se bilderna på Tones förändring sedan tiden i rampluset här nedan!

Tone Bekkestad i början av TV4-karriären år 2000.

Kenneth Jonasson

Tone mitt under en sändning 2006.

CHRISTIAN RNBERG / TT

Före detta TV4-meterologen 2012.

Eero Hannukainen/TT

Foto: TT

LÄS MER: Magdalena Graaf i total chock – efter pojkvännens drastiska beslut mitt i natten

LÄS MER: Zlatans sorg – beslutet som splittrar relationen med Helena Seger

LÄS MER: Ilskan mot Nyhetsmorgon – nu klarar tittarna inte av mer