Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Världsstjärnans oväntade attack – mot Melodifestivals-profilen

01 aug, 2022, 13:00 
AvSimon Holm Stålhand

Den hänsynslösa attacken!

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Den amerikanske skådespelaren, Sylvester Stallone, 76, behöver nog ingen närmare presentation. Det är han som har axlat de ikoniska filmrollerna som John Rambo och Rocky Balboa.

Detta var främst under slutet av 1970-talet och hela 1980-talet. I boxningsfilmen Rocky 4, från 1985, så är protagonisten en stor rysk boxare vid namn Drago, spelad av svensken, Dolph Lundgren, 64. Dolph Lundgren har gjort sig känd som en skådespelare och han gjorde även ett inhopp i Melodifestivalen under 2010.

Men nu har ett stort bråk eskalerat mellan stjärnorna. Denna gång är det inte i boxningsringen, utan på sociala medier.

Sylvester Stallones attack mot Dolph Lundgren

Bakgrunden till bråket, som tar plats på plattformen Instagram, är att en spinoff på Rocky-filmerna ska göras – utan Sylvester Stallones godkännande.

Förutom att kalla producenten Irvin Winkler, 91, för parasit, är Stallone även oerhört besviken på sin gamla vän och kollega Dolph Lundgren, 64.

Annons

”Förr hade jag inget annat än respekt för Dolph men han berättade ALDRIG vad som hände bakom ryggen på mig med karaktären jag skapade åt honom!!! RIKTIGA VÄNNER är mer värdefulla än guld”, skriver han.

I ett annat Instagram-inlägg delar han även en photoshoppad bild på Winkler som vampyr, sugande på Rockys blod och hugger honom i ryggen. Han skriver:

”Förmodas vara den mest hatade, obegåvade och förfallna producenten i Hollywood och hans fega barn har hittat sin nästa måltid... Drago. GE TILLBAKA MINA RÄTTIGHETER, BLODSUGARE”.

Dolph Lundgren svarar på Sylvester Stallones kritik

Dolph Lundgren tar även han till Instagram för att få fram sitt budskap. Där svarar han på Sylvester Stallones fräna kritik. Han uppmanar till lugn.

Det finns inget godkänt manus, inga avtal på plats, ingen regissör och jag var personligen under intrycket att min vän Sly Stallone var involverad som producent eller till och med som skådespelare. Det var en pressläcka förra veckan vilket var olyckligt, skriver den svenska stjärnan.

Sylvester Stallone ska sedan varit så arg att han valde att avfölja sin vän, Dolph Lundgren på Instagram.

Annons