Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Veckans vimmel-snackis: Niclas Wahlgren betalade inte för ringen...

10 mar, 2010, 09:32 
Agneta Nisbeth
Annons
Laila Bagge och Niclas Wahlgren

Det har blåst en hel del kring Laila Bagges och Niclas Wahlgrens bröllop. Först påstods att familjegräl uppstått på grund av valet av datum. Alla kunde ju inte närvara. Och nu är det Lailas påkostade ring som är det stora samtalsämnet i vimlet…

Lailas-ring
Laila Bagges ring.

Lailas ring är inspirerad av en flod och ett vattenfall och har därför fått namnet ”Pink River”. Ringen är tillverkad av vitt guld och ca 87 diamanter på sammanlagt 1,8 karat, varav hälften är naturligt rosa.

Annons

Det rosa temat går också igen i Niclas ring som även den är i vitt guld  med en rosa diamant och sex vita på sammanlagt 0,20 karat.

Ringarnas värde uppgår till ca 200 000 kronor och har designats av Leif Klatzkow tillsammans med guldsmed Chris Rung som också tillverkat ringarna.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Niclas Wahlgrens ring,
Niclas Wahlgrens ring,
Annons