Vi avslöjar! Björn Borg har köpt ny lyxlägenhet i centrala Stockholm

Vi avslöjar! Björn Borg har köpt ny lyxlägenhet i centrala Stockholm

Björn Borg och hustrun Patricia har en ny adress.Vi kan avslöja att paret köpt en lyxlägenhet i centrala Stockholm.
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 17?
Slå på ljud

Björn Borg och hans hustru Patricia valde att sälja sin herrgård på Ingarö i oktober 2019. Då hade de bott i huset i sexton år, men med barnen utflugna var det dags att testa något nytt.

”Det är dags för ett nytt kapitel i våra liv! Vi ser väldigt mycket fram emot vad livet har att erbjuda. Det här huset kommer snart att finnas på marknaden”, skrev makarna Borg på Instagram.

Björn Borg har köpt lägenhet i Stockholm

Stolta föräldrar, Björn och Patricia.

Björn och Patricia är ett lyckligt par.

Taxeringsvärdet på fastigheten låg då på 18,2 miljoner kronor. Och pengarna från försäljningen av gården har kommit till väl tillhands.

LÄS MER: Björn Borgs oväntade beteende – efter miljonuppgörelsen

Svensk Dam kan nämligen avslöja att Björn och Patricia har köpt en ny bostad. Den här gången rör det sig om en lägenhet på Norrmalm i Stockholm.

Det är en boning med lyxig touch: två våningar, utspridda på nästan 180 kvadratmeter, och en tillhörande takterass. Enligt fastighetssajten Booli, som utför värderingar av bostäder, är lägenheten värd ungefär 21,8 miljoner kronor.

Har också hus på Kap Verde

Men det är inte den enda fastigheten i makarna Borgs ägo. De har sedan tidigare ett hus på paradisön Kap Verde utanför Afrikas västkust, och var där så sent som i mars.

“Ta hand om er, allihop! Vi har väldig tur att ha ett hem i Kap Verde. Vi är alltid utomhus och havet är här”, skrev Björn och Patricia i ett Instagram-inlägg publicerat i våras.

Björn och Patricia har tidigare haft en 270 kvadratmeter stor sjurummare på Strandvägen, en av huvudstadens mest eftertraktade adresser.