Vi avslöjar! Här gifter sig superstjärnan Malin Åkerman

140 gäster över tre dagar vid en paradisstrand. Nu gifter sig den svenska superstjärnan Malin Åkerman med sin Jack Donnelly. Och det sker nu i helgen, kan Svensk Damtidning avslöja.

Det var i oktober förra året som svenska skådespelerskan Malin Åkerman berättade att hon och Jack Donnelly förlovat sig. Och sedan dess har det gått snabbt för turturduvorna.

Tidigare i år avslöjade Malin att ceremonin skulle äga rum i Mexico i december – men i övrigt ville hon inte avslöja några detaljer.

Det är något som Svensk Damtidning nu kan göra.

Jack Donnelly och Malin Åkerman

Åkerman och Donnelly gifter sig nu i helgen på en strand i semesterparadiset Tulum i Mexiko. Det är inget jättebröllop, men inte heller något litet för de närmaste, för 140 celebra gäster är bjudna till bröllopet, enligt uppgifter till Svensk Damtidning.

Under hela helgen kommer festligheterna hålla på – och man kan bara tänka sig att det kommer att bli ett riktigt drömbröllop med vackra klänningar, sol och tropisk värme och kritvita paradisstränder. Enligt uppgifter till Svensk Damtidning ska bröllopet hålla på under tre dagar på den mexikanska östkusten.

Tidigare i år var Malin Åkerman hemma i Sverige för att spela in den komman Tomas Ledin-filmen ”En del av mitt hjärta” där hon spelar karaktären Isabella. Då umgicks hon med familjen och besökte bland annat Skanör Falsterbo och Gotland, rapporterade Aftonbladet.

Läs också:

Här är alla societetsbröllop – 34 stycken med massor av bilder

Foto: TT, Rex