Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victoria Beckham funderar på att döpa dottern till Luna

04 apr, 2011, 14:50 
Agneta Nisbeth
Annons

Ja det blir ju en liten flicka för paret David och Victoria Beckham – som de önskat. Nu sägs det att flickan kommer heta Luna.

Annons

Efter tre pojkar tycket väl David Beckham och hans Victoria att det var dags att få en liten flicka. Och nu vet vi att barnet Victoria väntar är just en liten flicka. Det sägs också att paret redan bestämt sig för att hon ska heta Luna – Månen, på spanska och italienska.

– Jag älskar ordet Luna, jag vet att det är ett flicknamn, men kanske för nästa baby, sa Victoria i en intervju när det senaste barnet föddes.

Coco?

Men Victoria funderar även på namnet Coco, efter modeskaperen Coco Chanel. Vi kan väl – hur det än blir med namnet – säga att den lilla flickan kommer att bli en liten modeprinsessa, redan från födseln. På bilden ser vi Victoria med barnen Brooklyn, Romeo och Cruz på en match i Los Angeles mellan A Galaxy och Philadelphia Union.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL

Läs även:

Annons