Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victoria Beckham redo för en dotter

11 feb, 2010, 08:00 
Agneta Nisbeth
Annons
beckham
Barnsugna David och Victoria Beckham.


Det Victoria Beckham helst av allt vi ha och som hon ännu inte har är – en dotter. Nu är hon och David redo att skaffa ännu ett barn.

Sångerskan/kläddesignern och fotbollsfrun Victoria Beckham är rik, berömd och har en karriär som många drömmer om. Dessutom har hon tre söner med fotbollsstjärnan och hunken David Beckham. Men än finns det något hon inte har – en dotter. Nu är Victoria redo att bli gravid igen, en egen liten flicka står allra högst upp på önskelistan. Efter att David har spelat klart fotbollsvärldscupen i Sydafrika hoppas hon kunna tajma in en graviditet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Victoria, 35, sägs ha blivit inspirerad av sin lillasyster Louise som just blivit gravid med sitt fjärde barn. Så fort Victoria fick höra nyheten började hon planera. Eftersom systrarnas övriga barn är i samma ålder så vill Victoria fortsätta att tajma in även nästa barn.

– Victoria och David har alltid velat ha en flicka. Han skulle älska att ha fler barn, så det här är jättebra nyheter, säger en vän till familjen.

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: All Over press

Annons