Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victoria Silvstedt avslöjar: Jag är bjuden till bröllopet i Monaco

13 maj, 2011, 11:15 
Agneta Nisbeth
Annons

Gästlistan är fortfarande hemlig, men nu avslöjar Victoria Silvstedt att hon kommer mingla bland kungligheter och celebriteter, första helgen i juli, i Monaco på furst Alberts och Charlene Wittstocks bröllop.

Den svenska modellen och tv-profilen Victoria Silvstedt avslöjar nu för tidningen Extra att hon är bjuden och ska till det kungliga bröllopet mellan furst Albert och Charlene Wittstock den 2 juli. Victoria, som är skriven i Monaco, har länge varit nära vän med Albert så självklart vill hon inte missa denna stora händelse.

Annons

Årtiondets bröllop

Senast det var furstebröllop i Monaco var när furst Rainer gifte sig med Grace Kelly 1956, då var det årtiondets mest omtalade bröllop och alla tv-kanaler och tidningar följde händelsen. Furst Albert vill inte heller denna gång göra någon besviken, bröllopet kommer firas stort i Monaco med två dagars festligheter.

Gästlistan fortfarande hemlig

Än är inte gästlistan med de 3 500 gästerna offentlig, men vi vet att hela vår kungafamilj, kung Carl Gustaf, drottning Silvia, kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prins Carl Philip och prinsessan Madeleine, kommer vara på plats, precis som Victoria Silvstedt.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Anna Frödell

Foto: All Over Press, Stella Pictures

Läs även:

Annons