Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Victoria Silvstedt: "Prinsessan Madeleine är jättekul!"

07 jul, 2018, 09:00 
AvAnnaClara von Hofsten
Victoria Silvstedt berättar i en personlig intervju om sina hjärtefrågor, vad hon inte klarar sig utan och vad hon tycker om prinsessan Madeleine.
Annons

Den 8 juli kan vi höra Victoria Silvstedts sommarprat i P1. Just nu är hon hemma i Sverige på sommarvisit och vi fick en intressant pratstund med den 180 centimer långa stjärnan. Hon är glamourmodellen som blev finanskvinna och feminist, något som kanske förvånar en och annan.

– Ja, men jag brinner verkligen för kvinnor och jämställdhet, och det är så bra att vi kvinnor vågar säga stopp tack vare #metoo. Äntligen! Och så brinner jag för barn, när jag ser barn som lider då smäller jag ihop…

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– En annan fråga som är viktig för mig är miljön. Det är så bra att man tar hand om miljön i Sverige, det gör man inte i New York där jag bor.

Vilken kunglighet skulle du välja att ta med till en öde ö?

– Prinsessan Madeleine, hon är jättekul, I love her! Och så furstinnan Charlene av Monaco, hon är också kul. Det skulle bli en perfekt girls-trip!

– Men jag skulle gärna ta med en politiker också så kan vi prata politik, det gillar jag!

Victoria berättar om sin önskeresa – med prinsessan Madeleine och furstinnan Charlene.
Victoria skulle gärna åka på tjejresa med prinsessan Madeleine och furstinnan Charlene.

Vad skulle du ha jobbat med om du inte gjorde det du gör?

– När jag var yngre tävlade jag i både slalom och hästhoppning, så något av det tror jag.

Annons

Vad har du alltid i din handväska?

– Mitt lipgloss, jag är beroende av det! Ett litet shiny som doftar gott och glänser! Jag gillar särskilt de från Victorias Secret, de är så goda att jag brukar äta lite på dem.

Finns det något du skulle vilja lära dig som du inte kan?

– Ja, jag skulle gärna vilja lära mig kinesiska. Jag kan spanska, för det pluggade jag i skolan, och så italienska och franska för jag har jobbat mycket i Italien och Frankrike. Och jag förstår lite ryska för jag har många ryska vänner. Så det fattas bara kinesiska – men det måste nog vara världens svåraste språk, en riktig utmaning!

Annons