Victorias bästa vän köper ny villa

27 mar, 2017, 18:30 
https://image.svenskdam.se/bild-2-200x200.jpg.jpg?imageId=5471672&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Margareta
Vilken rolig nyhet!
Annons

Andrea Brodin lever just nu ett liv som småbarnsförälder med den fyra månader gamla dottern Isabella. Men lägenheten på Östermalm är snart ett minne blott. Andrea, som är en av kronprinsessan Victorias allra bästa vänner, har nämligen köpt hus tillsammans med kärleken Cedric Notz.

– Det är absolut ett drömhus. Jag gillar två olika typer av hus, betonglåda och sekelskifteshus. Och sekelskifte har jag redan klarat av, berättar Andrea nu för Svensk Damtidning.

Recept.se Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det nya huset ligger på Lidingö och på Andreas blogg skriver hon att villan är från 70-talet med mycket vitt och raka linjer. Familjen som numera består av Andrea, Cedric, lilla Isabella och de äldre barnen Ivar och Diana flyttar in i augusti. Och även om Andrea älskar både renovering och inredning kommer de bara behöva renovera lite smått.

Annons

Att valet föll just på Lidingö utanför Stockholm beror på att Andrea helt enkelt blev kär i huset. I bloggen kallar hon villan för “det perfekta huset”.

– Jag har ingen tidigare anknytning till Lidingö, men det känns som en sportig ö, nära till joggingspår, ishockeyhall och slalombacke, säger Andrea till Svensk Damtidning.

Av Margareta Gotthardsson och Anna von Koch

Foto IBL

Annons