Victorias vänner på lyxig födelsedagsresa i Beirut

Kronprinsessan Victoria

Societetskvinnan och tv-profilen Bathina Philipson som nyligen fyllt 40, firar födelsedagen på storslaget vis. Hon har tagit med sina bästa vänninor på lyxresa i Libanon. Se hennes nya bild här!

Kronprinsessan Victorias och prinsessan Madeleiens nära vän Bathina Philipson fyllde jämt den 10 september och firas därför just nu av sina väninnor på en härlig resa i Beirut, Libanon. Bathina har publicerat en ny bild på sin Instagram tagen på henne och Madeleines bästa kompis Louise “Lussan” Gottlieb, som numera heter Thott.

De tre vännerna har ställt sig uppradade utanför den välkända Mohammad al-Amin-moskén i centrala Beirut.

“Beirut #moske”, skriver Philipson i inlägget.

Bilden som publicerades för en dag sedan, har i skrivande stund fått över 520 gillar-markeringar och 30 kommentarer. Det är flera välkända personer som har gillat hennes bild, bland annat Jonas Bergströms fru Stephanie Bergström samt kändisvänner som Magdalena Graaf.

Prinsessvännen Tin-Tin Af Burén skriver:

“Vilken resa! Snygga ni är!!?”.

Senaste gången Bathina och prinsessan Madeleine reste ihop var i somras då de arrangerade Lussans möhippa i soliga Saint-Tropez. Med på överraskningen var Caroline Leksell, Tin-Tin Af Burén, Louise Berggren, Stephanie Bergström och självklart den blivande frun Thott.

Dagarna innan födelsedagsresan delade Bathina med sig denna underbara bild på sociala medier:

Vilket lyxigt bakverk, en Chaneltårta toppad med ett Gucci-skärp och ett armband från Hermes.

Det var via sin make Aje Philipson, 75, som Bathina kom i kontakt med de kungliga kretsarna. Paret träffades för 18 år sedan på lyxkrogen Riche, då var hon 21 och Aje 56 år. I dag bor de i en lyxig våning på Östermalm tillsammans med barnen Axel, 13, Hugo, 10 och Märta, 9.

Här nedan ser vi en fin bild på far och dotter:

Läs mer: Svensk Damtidning avslöjar: Madeleines tal till Lussan på bröllopet

Foto: Stella Pictures