Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Vilda bråket i Farmen – som TV4 tvingades klippa bort: "Vad f*n ska jag göra?"

03 mar, 2024, 23:00 
Farmen i TV4
Det utbröt ett bråk i Farmen – och TV4 tvingades klippa i programmet.
Annons

Programledare Anna Brolin har verkligen haft sin beskärda del konflikter att hantera i årets säsong av Farmen. Det har cirkulerat många starka känslor i programmet – och inte sällan har de fått utlopp i heta ordväxlingar.

En sådan blev tittaren dessutom snuvade på, i alla fall i sin helhet. Det var ett samtal mellan deltagarna Jennifer Valencia och Ronja Lindholm.

5 starka ögonblick från Farmen som vi minnsBrand logo
5 starka ögonblick från Farmen som vi minns

Bråket i Farmen som TV4 klippte bort

Jennifer och Ronja hade tidigare talat om att det skulle råda transparens mellan dem. Jennifer har bett Ronja om att hon ska komma till henne om det är något som stör henne.

Konversation har dock blivit rumphuggen av de flinka producenterna på TV4. Det avslöjar Jennifer för Expressen.

– De klippte bort hennes svar när hon bara ”fast jag vill inte”, säger Jennifer.

Annons

– Men det syns när jag pratar med Cornelia när jag säger ”hon vill ju inte prata med mig, vad fan ska jag göra?”.

Jennifer Valencias teori om varför det klipptes bort

Jennifer upplever att TV4 hade en agenda. Den gick ut på att göra intrigerna och personligheterna väldigt tydliga för tittarna.

– Det är många moments där jag känner att ”varför har ni inte tagit med den här sidan av mig? Men jag antar väl att de behövde en karaktär till allt. Och det var väl bara bra att visa de dåliga sidorna som vissa gånger är lite ur kontext, säger hon.

Jennifer har blivit något av en syndabock den här säsongen. Många rasade när hon förlorade mot Levin Larsson och tappade humöret. När Levin ville trösta slog hon bort hans hand och kallade honom för "tönt" och "idiot".

– Vi hann bara hänga med varandra i lite mer än en vecka på Farmen och han är hur jävla gullig som helst. Jag har inget agg mot honom, jag hoppas inte att han har det mot mig heller. Han är ingen tönt och ingen idiot, jag hejar på honom och mina grabbar nu. Det var väldigt mycket känslor där och då, jag ångrar så klart mina ordval, sa Jennifer efter bråket.

Annons