Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Vilda hånglet i Masked Singer – här markerar programledaren

20 maj, 2023, 09:00 

Situationen spårade ur.

Annons
Renée Nyberg om första mötet med David Hellenius: ”Går inte att förklara”Brand logo
Renée Nyberg om första mötet med David Hellenius: ”Går inte att förklara”

Semifinalen av Masked Singer är avklarad, och kanske blev det programmets största chock hittills som gömde sig under masken.

Det var Vikingen och Kungen som fick tacka för sig – och Måns Zelmerlöw trillade av stolen när masken rök... Dessutom bjöd han på ett riktigt puss-kalas.

Måns Zelmerlöws hångel i Masked Singer

Under Vikingen fanns nämligen ingen mindre än Ciara Zelmerlöw, Måns egna fru! Hon har i största hemlighet pendlat mellan hemmet i London i Stockholm, tagit sånglektioner och uppträtt framför Måns – helt utan hans vetskap.

Annons

Ingen av panelisterna lyckades gissa rätt, och när hon tog av sig masken skriker Måns rakt ut och faller av sin stol. Han tror helt enkelt inte sina ögon.

Ciara Zelmerlöw har tagit av sig masken i Masked Singer och står med David Hellenius
Måns Zelmerlöw är chockad efter att hans fru gömt sig under masken i Masked Singer

Men han agerar fort, och rusar upp på scenen för att utföra en liten kupp. Det blir vilda pussar! Eller som David Hellenius markerade, som stod precis bredvid:

Annons

– Oj oj oj! Det är första hånglet vi har här!

Det hånglas friskt (om man ska tro ögonvittnet David Hellenius) och Vikingen, eller Ciara som det ju faktiskt är, trillar nästan omkull!

Ciara Zelmerlöws beslut efter Masked Singer

Nu är den stora hemligheten ute, och Ciara kan äntligen pusta ut. Men faktum är att inte ens parets tre barn vet om vad deras mamma sysslat med om dagarna.

– Det finns en stor oro att Måns kommer att lista ut det här direkt, sa Ciara i ett klipp efteråt.

Annons

Men det var en obefogad oro. I ett klipp på Instagram visar hon hur det såg ut när familjen satt bänkad framför programmet, och det avslöjas för en av sönerna.

– Vem är det? Det är du? Var du Vikingen? Du var Vikingen?! Vad sjutton!! VA!? Var du där hela tiden?! säger en minst sagt omtumlad son.

Dessutom har Ciara valt att låta Vikingen stanna för alltid. Hon har nämligen tatuerat in honom!

"Utan tvekan, DET BÄSTA "jobbet" NÅGONSIN NÅGONSIN. Viking, älskar dig så mycket att jag tatuerade dig." Skriver hon och visar upp gadden.

Ett foto på en tatuering

Foto: TT/TV4

Annons