Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Vimmel från Kid Choice's Awards

02 apr, 2012, 12:57 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

I helgen var det dags för den årliga ungdomsfesten NickelOdeon Kid Choice’s Awards – 2012. Michelle Obama och döttrarna satt i publiken.

Det var många unga stjärnor som samlades på “röda mattan” när det var dags för den årliga prisutdelningen av NickelOdeon Kid Choice’s Awards – 2012. Till och med presidenthustrun Michelle Obama fanns på plats för att dela ut ett pris och senare satt hon i publiken med sina bägge döttrar, något ni kan se i filmen här, däremot kom hon inte till “röda mattan”. Vi ni se några av gästerna som gjorde det – kolla då in vårt lilla bildspel här nedan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL

[smooth=id: 698; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;text:Alla bilder;]

Se en film från kvällen här:

httpv://www.youtube.com/watch?v=wCJbihP26N4

Annons