Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Vimmel från New York: Time-gala och Chanel-middag

27 apr, 2012, 08:07 
Agneta Nisbeth
Annons

Här kan ni se två vimmel från New York – Time 100 Gala som ägde rum i Lincoln Center och en Chanel-middag som hölls under Tribeca Film Festival.

Häromdagen var det åter dags för TIME 100 Gala på Lincoln Center i New York, en fest där man firade de 100 mest inflytelserika personerna i världen. Ni ser sångerskan Rihanna i rosa på väg in till den festen. Men på annat håll hölls ett annat kändisvimmel, det var CHANEL Tribeca Film Festival Artist Dinner på Odeon, också det i New York. På väg in till det partyt ser vi Camilla Belle i en klänning med blåa bär.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Se fler bilder från festerna i vårt bildspel här nedan.

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL

Läs även:

[smooth=id: 703; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;text:Alla bilder;]

Annons