Vimmel från St Tropez och Hollywood

30 jul, 2012, 09:02 
https://image.svenskdam.se/agneta-200x248.jpeg.jpg?imageId=5470953&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Agneta Nisbeth
Annons

Vi bjuder nu på två helt olika vimmel – ett från de unga tv-stjärnornas Hollywood och ett från de något äldre gardet i St Tropez…

För några dagar sedan bjöds det på fest i St Tropez, närmare bestämt var det Monika Bacardi som bjöd in till ett party på The Moulin de Ramatuelle. Här hittade vi bland andra Ivana Trump som ni ser på bilden ovan bredvid ett foto på den unga tv-stjärnan Lea Michele som gästade en tv-fest Fox  All Star Party i Los Angeles dit ett betydligt yngre garde sökt sig.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Se själva i vårt bildspel här nedan.

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL och Stella Pictures

[smooth=id: 732; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;text:Alla bilder;]

 

Annons