Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Wahlgren-bröllopet: Pernilla har nu gått längs altargången

18 jun, 2022, 16:30 
AvIndra Nordemar

Här går Pernilla Wahlgren uppför altargången på bröllopet.

Annons
Så träffades Pernilla Wahlgren & Christian BauerBrand logo
Så träffades Pernilla Wahlgren & Christian Bauer

Ingen har väl missat att Pernilla Wahlgren funnit kärleken på nytt efter 13 år som singel. Det var i fjol som hon gick ut med att hon träffat en mystisk man som senare skulle visa sig vara Christian Bauer.

I dag är paret tokkära och mer eller mindre sambor. Ja, det bodde i princip ihop i Pernillas gröna kedjehus på Lidingö som hon nu har sålt. Snart går flyttlasset i stället till det nya drömhuset, även det på Lidingö, och troligtvis får Christian en given plats i villan.

Annons

Wahlgrenaren gifter sig

Men Pernilla är inte den enda som fallit för kärlens magi igen. Pernillas bästa vän och före detta svägerska, Jessica Wahlgren har nu gift om sig – med ingen mindre än tennisproffset Magnus Norman.

Under lördagseftermiddagen sa de ja till varandra framför familj och vänner – och Pernilla fick bevittna kärleksögonblicket som en av Jessicas fem brudtärnor.

Tidigare ingift i familjen

Jessica har tidigare varit gift med Pernillas bror Linus Wahlgren. De höll ihop i drygt fem år och fick då barnen Linn och Colin. Men för tio år sedan valde de att gå skilda vägar. Trots det har Jessica än i dag en nära relation till hela Wahlgren/Ingrosso-familjen då hon och Linus har förblivit vänner, och hon är en av dem som står Pernilla närmast.

– Hon har ju då tidigare varit gift med min bror, så det kan ju tyckas konstigt att jag är hennes brudtärna. Men 1. Var jag inte det förra gången och 2. Vi har ju behållit våran vänskap och är ju super-tighta och det vet ju alla som följer mig på min Instagram, har Pernilla tidigare förklarat i sin podd.

Annons

I dag var det alltså äntligen dags – se bilderna nedan!

Annons
Annons

Foto: TT, Instagram / pernillawahlgren

Annons