Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Wahlgrens uppbrott – nu kommer sanningen fram

13 feb, 2022, 20:00 

Nu berättar hon sanningen om skilsmässan från maken.

Annons
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/SchollinBrand logo
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

Makeupartisten Jessica Wahlgren, 45, och skådespelaren Linus Wahlgren, 45, gifte sig 2007 och har sedan dess fått barnen Linn och Colin ihop.

Men fem år efter bröllopet fungerade det inte längre och paret bestämde sig för att skiljas.

Idag har det gått nästan tio år sedan skilsmässan, men Linus och Jessica har en fin relation som vänner. Jessica är bästa vän med Linus syster Pernilla Wahlgren och de ses därför ofta.

Wahlgrens uppbrott – nu berättar Jessica sanningen om skilsmässan

I podcasten ”Jessica & Hanna – Å andra sidan”, som Jessica har med artisten Hanna Hedlund, berättar hon nu sanningen om skilsmässan med Linus.

– Vi var fortfarande kära, men vi kunde liksom inte, vi bråkade sönder. Vi kunde inte kommunicera. Det var lite jobbigt att ta ett beslut när man fortfarande har känslor för någon, säger hon i podcasten.

Annons

Hon berättar även om några väldigt kloka ord som Linus sa till henne under den tuffa perioden. Jessica sa nämligen att hon kände sig misslyckad för att de inte lyckades hålla ihop äktenskapet.

Jessica Wahlgren och Linus Wahlgren 2007
Jessica och Linus gifte sig 2007.

– Men han sa: Lyssna lite och smaka på ordet: Misslycka. Är det inte mer misslyckat att vara kvar i en relation där man inte är lycklig?, säger Jessica och fortsätter:

– Det om något är väl att misslyckas och det tog jag med mig så otroligt starkt.

Jessicas och Linus Wahlgrens fina relation idag

Hon förklarar att de lyckades landa i att de hade haft en fantastisk tid ihop, och fått fantastiska barn ihop, men att det var bättre att fortsätta som vänner.

Idag är Jessica förlovad med det tidigare tennisproffset Magnus Norman, 45, men har som sagt fortfarande en fin relation till pappan till hennes barn.

Annons