Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Wahlgrens värld försvinner – efter 14 säsonger

23 mar, 2024, 16:00 
Louise Wibergh Lenti
Nu försvinner realityserien som satte familjen Wahlgren/Ingrosso på kartan.
Annons
Pernillas värsta minne med Bianca – berättar om skräcken: ”Asarg”Brand logo
Pernillas värsta minne med Bianca – berättar om skräcken: ”Asarg”

Under de senaste 7 åren har Pernilla Wahlgren, 56, bjudit in svenska folket till att lära känna henne och hennes familj på nära håll i Wahlgrens värld. Vi har fått följa dem genom ur och skur, moll och dur på Discovery + eller kanal 5.

Programmet har gått i hela 14 säsonger och i februari 2024 var det sagt att en 15:e säsong skulle starta. Vi befinner oss nu i mars, det finns ingen ny säsong ute och vi har nåtts av ett oväntat besked...

Familjen med många järn i elden

Familjen och Wahlgrens värld har under åren blivit en dundersuccé och kallats för Sveriges motsvarighet till the Kardashians. Numera tycks familjen synas lite överallt i diverse butiker, restauranger, tv-program och teatrar.

Benjamin Ingrosso, 26, syns antingen lagandes pasta i något kök eller på turné som Sveriges Harry Styles.

Annons

Bianca Ingrosso, 29, jonglerar sin sin tid mellan talkshowen Bianca, sminkmärket CAIA, smyckesmärket ANI, klädmärket ÀVORA och livet som influencer.

Oliver Ingrosso, 34, lagar mat på Olli ristorante och producerar musik samtidigt som han lär känna livet som småbarnsfar till lille Kalí.

Mamma Pernilla är influencer, jobbar med hudvårdsmärket L'Acuila, showar med sitt hybris-gäng till slutsålda salonger och leder Allsången på Skansen.

Snacka om flitigt gäng!

Yngsta medlemmen Theo Wahlgren, 17, går i skolan och har än så länge inte klivit in i offentlighetens ljus på egen hand. Men vem vet, kanske är det bara en tidsfråga?

Häromdagen fångades hela familjen på ett härligt foto i samband med att Pernilla blev utvald till Årets mama-ikon.

Wahlgrens värld plockas bort

Under torsdagen blev det känt via bland annat Aftonbladet att strömningstjänsterna Discovery+ och HBO Max kommer att läggas ner och försvinna. En nyhet som kom som en chock för många.

Den trogne tittaren till Wahlgrens värld kommer aldrig mer kunna se programmet på Discovery+.

Publiken behöver däremot inte vara alltför ledsna. Programmet kommer att flyttas över till en ny plattform!

Mediejätten Warner Bros Discovery slår ihop Discovery+ och HBO Max och skapar plattformen Max där allt ska vara samlat under samma tak.

Den nya streamingtjänsten har premiär den 21 maj.

Foto: TT

Annons