Webb-tv: Madonna hjälper afrikanska skolflickor

Webb-tv: Madonna hjälper afrikanska skolflickor
Annons

Madonna med barnen i Malawi.
Madonna med barnen i Malawi.

Madonna har varit på återbesök i Malawi, landet som dottern Mercy James ursprungligen kommer från. Väl där passade popstjärnan på att idka lite välgörenhet.

Madonna har tillsammans med döttrarna Lourdes och Mercy James besökt Namitete Childcare Center i Mphandulai Malawi. Det är just det barnhem som dottern Mercy James kommer från innan popstjärnan adopterade henne. Men Madonna har också fler saker på gång i Afrika, hon har bland annat startat upp Raising Malawi Girls Academy. Ett projekt som ska syfta till att få afrikanska flickor att plugga vidare.
– Jag vill försöka att göra världen till en bättre plats att leva, sa Madonna bland annat till pressen.

Annons

Av Agneta Nisbeth
Foto: IBL

httpv://www.youtube.com/watch?v=Qc7KR4SwCjg&feature=player_embedded

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

6 kommentarer till “Webb-tv: Madonna hjälper afrikanska skolflickor”

 1. Pomperipossachintohs.blogspot.com skriver: 12 april, 2010

  Jag gillar inte Madonnas musikstil,men hon verkar vara en sympatisk person.Ställer upp för flickor i Afrika är det inte många som gör.Heder åt Madonna ! En pärla .


 2. Pomperipossachintohs.blogspot.com skriver: 12 april, 2010

  Som sagt,Madonna är en pärla!


 3. Bridget skriver: 13 april, 2010

  Tur för Madonna att hon är kvinna. Hade hon varit man hade risken varit stor att bli kallad pedofil eller barnarövare när det gäller JESUS. När det gäller hennes adoption är det ett plus i kanten vad gäller hennes image som megakändis. Hon börjar ju komma till åren nu och storheten avtar succesivt.


 4. Pomperipossachintohs.blogspot.com skriver: 14 april, 2010

  Bridget,det är sant.Man vet inte om hon adopterat med hjärtat!Vem var det som hade så många barn.? Har glömt namnet.Jane Fonda ?


 5. MAria RosenMaria skriver: 16 april, 2010

  Hon ar 100 procent genuin , en kvinna med hjartat pa ratt stalle, smart och driven


 6. Anna skriver: 23 april, 2010

  Madonna är kreativ och har en känsla för dom som verkligen behöver hjälp. Jag försöker också ställa upp, både för hemlösa i Sverige och besöker barnhem i Afrikas kåkstäder, Västindien, Cuba etc med förnödenheter, det är självklart i min familj, mina barn gör exakt samma sak på sina resor.
  Carola har ett och annat att lära sig som åkte med en (1) parfymflaska till Haiti, hon gjorde INGENTING för någon, fadderbarnet hade så bra standard var hennes förklaring… där har vi Carola i ett nötskal… så bekväm är hon. Varför gör hon INGET regält kan man fråga sig, som skryter om en liten kosert hos Filadelfiakyrkan, man blir bara så förb…


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar