Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Webb-tv: Tiger Woods talar ut om otroheten mot Elin

22 mar, 2010, 13:09 
Agneta Nisbeth
Annons
Tiger Woods har pratat ut i en tv-intervju.
Tiger Woods har pratat ut i en tv-intervju.

Tiger Woods har nu intervjuats i tv och har berättade öppenhjärtigt om hur svårt det var att berätta om sin otrohet för hustrun Elin. Han sa också att han levt ett liv i lögn och sårat många personer på vägen.

Elin Nordegren verkar inte riktigt ha förlåtit sin make ännu, vilket i och för sig är helt förståeligt. Hon sägs vara arg på honom för att han redan är på väg ut på golfbanorna, som han vill stryka ett streck över det som hänt. Men nu talar i alla fall hennes make Tiger Woods ut om vad den nu världsberömda otrohetsaffären som rullades upp i december förra året. Det var för tv-kanalen ESPN som Tiger avslöjade om hur svårt det varit att berätta om vad han gjort för Elin och för sin egen mamma.

Annons

– Det var några mycket brutala stunder i mitt liv. De jag sårat mest var ju också de personer som står mig närmast i livet, sa han.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Elin Nordegren med barnen.
Elin Nordegren med barnen.

På frågar varför han gift sig om han ändå bara skulle leva ett ungkarlsliv svarade Tiger:

– För att jag älskade Elin.

Han menade att han levt ett liv i lögn och att han var mycket besviken på sig själv. Däremot ville golfaren inte prata om hur han och Elin har det nu eller vad som kommer att hända med äktenskapet.

– Vi jobbar på det, svarade han kort.

Agneta Nisbeth

Foto:

Ni kan själva se en del av Tiger Woods intervju här nedan.

httpv://www.youtube.com/watch?v=aCTNmgnmnhM

Annons