Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

William Poromaa om kärleken – bekräftar glädjen efter uppbrottet från Frida

28 sep, 2023, 09:30 

William Poromaa bryter nu tystnaden om kärlekslivet – efter uppbrottet från Frida Karlsson.

Annons

De var ett av Sveriges mest omskrivna kärlekspar. William Poromaas och Frida Karlssons stordåd i skidspåren avlöstes med rubriker och artiklar om deras pågående förhållande och kärleksliv.

Kärlekssagan över – Frida Karlsson & William Poromaa har gjort slutBrand logo
Kärlekssagan över – Frida Karlsson & William Poromaa har gjort slut

Samtidigt var det tydligt att båda satsade på sina karriärer. De valde att sälja det gemensamma huset i Sollefteå, flytta till olika platser i Sverige och träna på egen hand för att bli bättre atleter.

När paret landade på Arlanda, strax efter skid-VM i Planica, stod det också klart att kärleken slocknat och att de inte längre var ett par. För Expressen bekräftade skidstjärnorna dock att de fortsatt var väldigt goda vänner.

Annons
Frida Karlsson och William Poromaa
Frida Karlsson och William Poromaa bekräftade för ett halvår sedan att de brutit upp.

Frida Karlsson om kärlekslivet

I samma veva meddelade det forna skidparet att de gjort flera månader tidigare, men att de ville fokusera på VM och inte låta kärlekslivet ta över rubrikerna.

Samtidigt var både William och Frida väldigt lättade att det var ute, så att det inte började florera en massa rykten. I dag har båda gått vidare och har fullt upp med sina respektive skidkarriärer.

– Jag tycker att jag har hittat ett större lugn i det jag gör. Jag var väl inte ”olugn” innan, men det känns bra. Jag är helt flexibel och som person är jag ganska spontan av mig. Jag kan liksom hoppa på grejer och bestämma mycket själv, sa Frida Karlsson till Sportbladet när kärlekslivet kom på tal.

Annons
Frida Karlsson
Frida Karlsson är i dag lyckligt singel och satsar fullt ut på skidkarriären.

William Poromaa om kärlekslivet

Även för Williams del verkar det lugnt på kärleksfronten. Han ägnar sig mest åt träning och förberedelserna inför den nya skidsäsongen.

– Det är rätt lugnt på kärleksfronten. Det är mest träna, äta, sova nu faktiskt. Men det trivs jag bra med. Jag har mycket fokus på mig själv, det är välbehövligt och bra, säger han till Sportbladet och fortsätter:

– Varenda val man gör i det här yrket har konsekvenser, så det gäller att försöka göra allt man kan. Det känner jag verkligen att jag kan göra nu utan att trampa någon på tårna eller något sånt. Jag tycker det är väldigt skönt, säger han till kvällstidningen.

William Poromaa
Samma gäller för William Poromaa, som även han är lyckligt singel!

Foto: TT

Annons