Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Zlatan har brutit kontakten helt – pratar inte längre med varann: ”Inget behov”

20 jun, 2023, 09:30 

Författaren David Lagercrantz har slutat umgås med Zlatan Ibrahimovic.

Annons

Zlatan Ibrahimovic har lagt fotbollsskorna på hyllan, tagit ett tårfyllt farväl av sporten han älskar, mottagit vilda applåder, hyllats av en hel fotbollsvärld och format händerna till ett avskedshjärta.

Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena SegerBrand logo
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger

Under den långa karriären bjöd han på avancerade fotbollskonster, finter och spektakulära mål som fick kommentatorn Lasse Granqvist att gå upp i falsett och upprepa orden ”det är inte möjligt”.

Vad nästa kapitel blir livet för Zlatan och Helena Seger är oklart. Det har tidigare ryktats om att han kan bli ny klubbchef för Milan, klubben som spelade i flera år och avslutade karriären i.

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic
Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic.

Zlatan har brutit kontakten helt

Zlatans liv har fascinerat många. Därför var det många som välkomnade boken ”Jag är Zlatan”, där han med egna ord berättade om den tuffa uppväxten och vägen fram till proffskarriären.

Annons

Författaren David Lagercrantz fick äran att skriva boken, intervjua Zlatan och sätta ihop hans ord till en bok. Under processen umgicks de mycket med varandra, men kontakten har idag blivit närmast obefintlig.

– Inte ett spår. Vi hade kontakt när filmen om honom gjordes, det var sista gången, men vi har ingen kontakt alls, säger David Lagercrantz i en intervju med Expressen.

”Vi pratar olika språk”

Samarbetet var inte helt friktionsfritt, enligt David Lagercrantz, och efter boken har det inte funnits något behov från varken honom eller Zlatan att bibehålla kontakten.

– Det finns inte någon vilja från någon part. Och för mig beroende på att det var häftigt att skriva boken, men det skulle inte ge så mycket. Han stirrar upp mig, och vi pratar olika språk, säger David och förklarar vad han menar med ”stirrar upp”:

– Att hur mycket jag än höll på med Zlatan så finns det något i hans sätt att vara, i hans strålglans, som gör att jag inte riktigt spänner av och det tycker jag inte om.

David Lagercrantz
David Lagercrantz, författaren bakom ”Jag är Zlatan”, säger att han inte längre har någon kontakt med fotbollsstjärnan.

Foto: TT

Annons