Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger bryter upp – bestämt sig för att sälja lyxlyan

08 sep, 2023, 10:00 

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger säljer lyxlyan.

Annons

Zlatan Ibrahimovic avslutade tidigare i år den fotbollskarriär som gjort honom till älskad spelare världen över. När han klev ut på San Siro för att ta farväl av sporten han älskar, var det med tårar i ögonen och sin älskade Helena Seger på plats.

Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena SegerBrand logo
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger

I bakgrunden ekade publikens vilda applåder och vrål. Zlatan mötte applåderna med att själv applådera och visa uppskattning för det stöd som han haft i ryggen under hela sitt fotbollsäventyr.

– Jag har gråtit jättemycket och så tittade jag på mina lagkamrater och de grät. På skärmarna var det folk som grät och så kollade jag på min fru för stöd och hon grät mest av alla, sa Zlatan efteråt.

Annons
Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic tar farväl av publiken i San Siro.

Zlatans och Helenas beslut

Vad han ska hitta på nu efter karriären är oklart, men att mer tid kommer att ägnas till Helena och barnen, som under hans tid i Italien haft sin bas i Stockholm, är så klart en självklarhet.

Kanske blir det även lättare att ta sig till värmen utomlands. Zlatan och Helena gillar att tillbringa tid i varmare klimat och inte minst har Miami varit en plats som de gärna söker sig till.

De har även i över tio år ägt en lägenhet i centrala Miami. Nu har dock paret valt att sälja lyxlyan och enligt New York Post gick prislappen på svindlande 2,3 miljoner dollar, cirka 26 miljoner kronor.

Annons
Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic semestrar i Miami vid South Beach.

Zlatans bostadssituation

Den lyckliga köparen kan nu njuta av en lägenhet på 95 kvadratmeter, som även kompletteras med en balkong med havsutsikt. Det finns även spa, gym och flera restauranger på området.

Zlatan och Helena behöver dock inte oroa sig för att inte ha något ställe att bo på. De äger flera bostäder och i april 2022 köpte ett hyreshus på Östermalm för ungefär 130 miljoner kronor.

Foto: TT

Annons