Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Zlatan Ibrahimovic om barnens framtid – måste välja mellan honom och Helena Seger

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger har låtit sina två söner bestämma själva.

Därför är Helena Seger så hemlig!
Slå på ljud

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic lever två skilda liv för tillfället. Zlatan, som fyllde 40 i oktober, är fortfarande en nyckelspelare för sitt Milan och bor på deltid i ett lyxhotell i centrala Milano. Men Helena har inte flyttat dit med barnen Maximilian och Vincent. Istället vill Helena och Zlatan ge sönerna chansen att etablera sig i Stockholm.

Både Maximilian och Vincent har skrivits in på en privat skola på Östermalm. Mamma Helena, som är en deltagande mamma och bland annat fanns på plats när sönerna spelade i turneringen Gothia Cup i Göteborg, finns där för att stötta i pappa Zlatans frånvaro.

Zlatan om sönerna – valet inför framtiden

Nu har Zlatan berättat mer om familjelivet, i en intervju med italienska Corriere della Sera. Många undrar nog om sönerna planerar att gå i pappas fotspår.

– Jag brukar ta med dem ut och dribbla. Då var det en av dem som grät, den andre kollade på fåglar. Nu spelar båda fotboll. De fick provspela under sin mammas namn, Seger. De blev antagna. Maxi har valt att spela som Ibrahimovic. Vincent har inte bestämt än, säger Zlatan i intervjun.

Vi får också en sällsynt inblick i hur familjen lever i sitt enorma hus på Storgatan i Stockholm. Zlatan, som ju levt på flera ställen i världen, säger att han och Helena ändå följer svenska traditioner i hemmet.

– Vi tar av skorna innan vi går in i huset och har strumpor på oss, säger han.

– Vi har inga hushållsarbetare. Vi har en städerska, resten gör vi själva.

"Helena är tio år äldre"

Zlatan och Helena har varit ett par i nitton år. Det är en lång tid – och ändå verkar duon lika sammansvetsad som alltid.

När Zlatan får frågan om vad det är som fått dem att hålla ihop, så är svaret självklart.

– Tålamodet. Och balansen hon gett mig. Helena är tio år äldre än mig, hon har alltid varit mer mogen, säger Zlatan.