Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Zlatan Ibrahimovic om separationen – han och Helena har bestämt sig

23 nov, 2021, 15:00 
Helena Seger och Zlatan
Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger har fattat ett beslut för familjens bästa.
Annons
Därför är Helena Seger så hemlig!Brand logo
Därför är Helena Seger så hemlig!

nHelena Seger och Zlatan Ibrahimovic har fått vänja sig vid en splittrad familj. Zlatan tillbringar stora sjok av tid i Italien, där han öser in mål för storklubben Milan och bor deltid i ett lyxhotell i centrala Milano. Helena och sönerna Maximilian och Vincent har under hela den här tiden varit kvar i Stockholm.

Zlatan Ibrahimovic om beslutet med Helena Seger

I en intervju med brittiska The Guardian beskriver Zlatan hur han upplever separationen. Att vara ifrån de två sönerna tär på 40-åringen, som utöver en gudabenådad fotbollsspelare också är en kärleksfull familjefar.

– De är tretton och femton nu. Tiden går snabbt, säger Zlatan i intervjun.

Zlatan säger också till tidningen att han och Helena gemensamt fattat beslutet att familjen ska stanna kvar i Stockholm medan pappa är Italien och spelar fotboll. De vill att Vincent och Maximilian får en normal skolgång, utan uppbrott.

– Det är inte lätt, men min partner tar bra hand om barnen. Vi får det att funka. När jag har ledigt träffas vi och vi har det jättebra, säger Zlatan.

Annons

Värdet av familjen var extra uppenbart för Zlatan under pandemin, när han blev strandsatt i Italien.

– Jag var ensam. Reglerna var väldigt strikta och du kunde inte resa. Det var konstigt, för i den typen av ögonblick vänder du dig till dina nära och kära och jag kunde inte det. Men sedan öppnade de upp lite och jag reste hem och var med dem i två månader, säger han.

"Två ungar som gråter"

Zlatan var inne på samma sak när han pratade om familjelivet på en presskonferens med svenska landslaget.

– Den här tiden tar tid från min familj och det är ingen lätt sak. Om du har två ungar som gråter varje gång du lämnar dem så är det lite jobbigt. Jag är människa, även om jag är superman. Men vem är man utan fotbollen? Även utanför fotbollen är jag en av ”allihop”, sade han då.

Annons