Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Zlatan om bilderna på sonen: "Försökt hålla honom borta – ser inte bra ut”

21 mar, 2023, 12:54 

Zlatan om händelsen med sonen Maximilian.

Annons

Zlatan Ibrahimovic har i flera decennier bjudit på fotbollsögonblick utan dess like. Med gudabenådade fötter bemästrar han fotbollen som få andra och fotbollskonsterna har fått hela världen att gå i spinn.

Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena SegerBrand logo
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger

Efter en längre skadefrånvaro är han äntligen tillbaka på plan. Nyligen deltog han dessutom i en träningsmatch tillsammans med sonen Maximilian, något som betydde mycket för honom.

– Det var kul, speciellt läge, speciell situation. Hur många får uppleva att spela med sin son på högsta nivån och dela glädje med honom på plan? säger Zlatan Ibrahimovic på landslagets presskonferens.

Zlatan: ”Ser inte bra ut”

Zlatan säger att han hela tiden försökt hålla sin son borta från rampljuset, men nu när han börjat utvecklas till en fotbollsstjärna blir det svårare att hålla honom ifrån offentligheten.

– Han har ändå fått följa mig genom mitt äventyr, men jag har samtidigt försökt hålla honom borta från allt, från det professionella jag gör och bara vara pappa.

– Men nu har han kommit in i bilden, spelar fotboll och är glad. Han fick den här möjligheten att träna och spela med mig och de andra i Milans a-lag. Han var taggad och ville skada mig också. Jag sa till tränaren att de skulle sätta oss i samma lag, annars ser det inte bra ut. Han utmanar mig, han är taggad.

Foto: TT

Annons