Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Zlatan sänks av bäste vännen inför Helena

25 jun, 2022, 09:30 
AvSimon Holm Stålhand

Svar på tal, kan man lugnt säga!

Annons
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena SegerBrand logo
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger

ZlatanDet var tidigare i år som Milan och Zlatan Ibrahimovic snuvade Inter på ligatiteln. Under segerfirandet passade Zlatan och gänget på att håna den förre Milan-spelaren Hakan Calhanoglu, som inför säsongen skrev på för Inter.

– Ska vi skicka ett meddelande till Hakan? Jag hör inte! Ska vi skicka ett meddelande till Hakan?, skrek den svenske 40-åringen framför tusentals supportrar i Milano.

Nu svarar Calhanoglu på hånet från Zlatan. I en intervju med Tivibu Spor så ger den 28-årige turken svar på tal.

– Han var tvungen att skriva något om mig i sin bok, annars hade det bara varit tomma sidor, säger Calhanoglu och fortsätter:

– Han är en 40-årig man, inte 18, så jag skulle inte bete mig så där om jag var i hans ålder. Han gillar bara att vara i centrum. Han bidrog inte till Scudetton den här säsongen, han spelade knappt, men han gör allt för att vara i fokus ändå, säger Calhanoglu enligt Football Italia.

Annons

– Dessutom är det han som alltid ringer mig och frågar ifall jag vill äta middag eller åka motorcykel. Han skrev om mig i sin bok också. Han var tvungen att skriva någonting, annars hade det bara varit tomma sidor. Det är bäst att inte bry sig om det helt ärligt.

Dissar förra klubben

Den offensive mittfältaren menar även att han fått mer stöd i Inter jämfört med i Milan.

– Laget jag flyttade till lyckades inte vinna Scudetton, medan min gamla klubb gjorde det. Och folk fick det att låta som att det var mitt fel. Jag är väldigt lycklig i Inter, och stödet från supportrarna är alltid uppskattat. Jag spelade i Milan under fyra år, men ingen sjöng någonsin mitt namn på läktarna. Nu får jag höra det varje gång, så fort jag värmer upp för Inter.

Nu vet vi inte hur Zlatan och Helena Seger ser på svaret, men det går lugnt att säga att Zlatans gode vän gav honom svar på tal!

Annons