Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Zlatan utsatt för hatattack – Helenas sorg

Zlatan utsatt för hatattack – Helenas sorg

Zlatan Ibrahimovic utsattes för en vedervärdig attack på torsdagskvällen.

Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger
Slå på ljud

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger har levt ihop i över 16 år. De lever ett speciellt liv eftersom att Zlatan ofta är iväg och spelar fotboll i laget Milan i Italien.

Det innebär att fotbollsspelaren inte kan tillbringa så mycket tid med Helena och sönerna Vincent och Maximilian som han hade velat, eftersom att de bor kvar i Stockholm.

Zlatan har flera gånger öppnat upp om hur tufft det är att vara ifrån sin familj. På en pressträff tidigare i år började han gråta när han fick en fråga om barnen, något som Fotbollskanalen rapporterade om.

– Det är ingen bra fråga du ställer. Jag hade Vincent här, som faktiskt grät när jag lämnade honom. Men det är okej. Det är okej, sa en tårfylld Zlatan.

Zlatan Ibrahimovic, Helena Seger, Vincent Ibrahimovic, Maximilian Ibrahimovic

Zlatan saknar familjen när han är i Italien.

Foto: TT

Zlatan utsatt för rasism – tränare fick ingripa

På torsdagskvällen mötte Zlatans lag Milan det italienska laget Roma. Under matchen utsattes han för rasistiska glåpord av Romasupportrarna, skriver sajten Football Italia.

Fansen slutade inte förens Romas tränare José Mourinho grep in och bad dem att sluta.

Det är inte första gången som Zlatan utsätts för rasism. Även under en match i november sjöng Romas fans rasistiska nidramsor om den svenske spelaren.

Helena säger ifrån – vill att Zlatan lägger ner fotbollen

Zlatan har tidigare berättat i en intervju med Dagens Nyheter att Helena hoppas att han snart slutar med fotbollen.

– Hon är på mig hela tiden. Hade hon fått välja så hade jag slutat för länge sedan. Men det är svårt. Jag är ju den jag är tack vare fotbollen. Vi hade ju inte suttit och snackat här om det inte varit för fotbollen. Så allt hänger på bollen som jag går runt och sparkar på, säger Zlatan i intervjun.