Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Zlatans bakslag med Helena – stoppas nu helt

29 sep, 2023, 06:00 

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger har fått ett tråkigt besked.

Annons

Helena Seger hade säkert sina aningar, men Zlatan Ibrahimovic hade valt att ligga lågt. När han klev ut på San Siros fotbollsplan möttes han av vilda hurrarop och applåder. Det var dags att ta farväl av sporten han älskat och som skapat oförglömliga minnens hos fotbollsfantaster.

Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena SegerBrand logo
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger

På läktaren satt Helena Seger, följde hur maken stegade ut på fotbollsplanen och meddelade sin avgång. Tårarna rann i ansiktet, för hon visste ju hur mycket sporten betytt för Zlatan och vilken uppoffring både han och familjen gjort för hans proffskarriär.

– Tiden har kommit för att säga hej då till fotbollen, men inte till er, sa Zlatan i samband med avskedet och bekräftade sedan på följande presskonferens att han mycket riktigt avslutar karriären.

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic
Det blev ett tårfyllt farväl när Zlatan Ibrahimovic meddelade att han avslutar fotbollskarriären.

Zlatans och Helenas beslut i Stockholm

Nu har Zlatan och Helena hamnat i ropet igen. Den här gången handlar det dock inte om fotboll, utan om en lägenhetsaffär som inte riktigt gått i önskvärd riktning och bidragit till bekymmer.

Annons

Ifjol köpte de nämligen ett hyreshus på Östermalm och det dröjde inte särskilt lång tid innan det uppstod en konflikt med en av hyresgästerna, något som Hem och Hyra tidigare rapporterat om.

Hyresgästen hade hyrt lägenheten i andrahand av ett uthyrningsföretag, som i sin tur hade hyrt den av fastighetsskötaren. Uthyrningen hade då ägt rum innan Zlatan och Helena tog över lägenhetshuset.

Zlatan stämdes av hyresgäst

I februari bestämde sig Zlatan och Helena för att säga upp alla kontrakt som var knutna till uthyrningsföretaget, men hyresgästen vägrade att gå med på uppsägningen och svarade med att stämma Zlatan.

I stället för att invänta tingsrättens dom, kontaktade Zlatan en advokatbyrå och vände sig till Kronofogden i hopp om att kunna vräka hyresgästen – något som Kronofogden nu stoppat.

”Enligt Kronofogdens bedömning är det inte givet vem av parterna som kommer att vinna målet”, står det i beslutet, enligt Hem och Hyra.

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger
Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger.

Foto: TT

Annons