Zlatans beslut – hemmalivet i Stockholm med Helena är över

Helena Seger och Zlatan har varit ett par i arton år.

Zlatan Ibrahimovic far iväg från Stockholm.Hustrun Helena Seger blir lämnad ensam kvar.

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic har varit förenade i Stockholm den senaste tiden. Coronaviruset har inneburit att fotbollen i Italien har legat nere fullständigt – och då har Zlatan passat på att ta det lugnt hemma i Sverige.

Han och Helena har en maffig bostad på Storgatan på Östermalm, och Zlatan har tagit tillfället i akt att träna lite med huvudstadsklubben Hammarby.

Besked till Helena Seger: Zlatan lämnar Sverige

så är zlatans fru helena segers som mamma

Helena och Zlatan har varit tillsammans i över 15 år.

Men framtiden har varit osäker. Svensk Dam har tidigare varit i kontakt med en expert i ämnet, fotbollsjournalisten Johan Larsson.

– Det är ett osäkert läge för Zlatan. Läser man italiensk press förstår man att det är en svajig situation i Milan. Fotbollschefen Zvonomir Boban har fått sparken och sportchefen Paolo Maldini ska tydligen hänga löst. Zlatan sägs ha en bra relation med båda två, så man vet inte om Zlatan kommer att fortsätta i klubben efter sommaren. Och det påverkar såklart familjen också. Jag antar att Helena bara går och väntar på ett definitivt besked, sa Johan då.

Nu har vi fått besked

Nu har vi i alla fall något slags besked att tillgå. Enligt vanligtvis pålitliga La Gazzetta dello Sport har Zlatan och hans klubb Milan beslutat att 38-åringen ska vara tillbaka i Milano senast på torsdag. Då får Helena och barnen Vincent och Maximilian alltså klara sig själva i Stockholm.

Expressen har rapporterat att Maximilian och Vincent skrivits in på en privat skola på Östermalm. Familjens tillhåll på Storgatan är en gammal kyrka som har byggts om till bostad. Fastigheten ligger på ungefär 1 000 kvadratmeter och kostade 110 miljoner kronor att köpa loss.