Zlatans beslut med Helena – efter tuffa tiden isär

Zlatan Ibrahimotic

TT

Det är förändring på gång för Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger.

Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger
Slå på ljud

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic har fått vänja sig vid en splittrad familj. Zlatan tillbringar stora sjok av tid i Italien, där han öser in mål för storklubben Milan och bor deltid i ett lyxhotell i centrala Milano. Helena och sönerna Maximilian och Vincent har under hela den här tiden varit kvar i Stockholm.

Fotbollsmässigt har Zlatan inget att klaga på. När han gjorde comeback i Milan-tröjan igår efter en kortare frånvaro kom den i form av en succé. Motståndarna Cagliari fälldes med 2-0 – och Zlatan stod för båda målen.

Men vad händer när Zlatans kontrakt med Milan går ut efter säsongen? Kommer Zlatan att leva med familjen i Stockholm på heltid – eller blir det ytterligare ett år i Italien?

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger har fått godkänt från klubben

Aftonbladet skriver att Zlatans väntas skriva på kontrakt för nästa säsong, och att det kommer bli officiellt inom kort.

Zlatan och Helena har haft det tufft under pandemin när de inte kunnat träffa varandra lika mycket.

/ TT

Men tills vidare spelar Zlatan vidare i Milanotröjan, men nu har det uppstått en oväntad paus för honom. Han blev utvisad i senaste matchen efter att ha argumenterat emot domaren på ett icke önskvärt sätt och missar därmed lagets nästa match. Då har han fått godkännande för att passa på att åka hem till Sverige och träffa sin familj, skriver Aftonbladet.

Hans sätt att vända den tråkiga situationen efter utvisningen uppskattas nog av Helena och barnen, som väntar på honom hemma i Stockholm.

Det var senast i mars som Zlatan var på svensk mark och då berättade han hur tufft det har varit att inte kunna träffa familjen som vanligt på grund av pandemin.

– Den här tiden tar tid från min familj och det är ingen lätt sak. Om du har två ungar som gråter varje gång du lämnar dem så är det lite jobbigt. Jag är människa, även om jag är superman. Men vem är man utan fotbollen? Även utanför fotbollen är jag en av ”allihop”, sade han då.

LÄS MER: Helena Segers hemliga hus – köpte det utan Zlatan Ibrahimovic

LÄS MER: Zlatan Ibrahimovic i tårar efter känsliga frågan om barnen