Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Zlatans beslut om framtiden med Helena – tecken på att han kommer att lämna

25 maj, 2023, 11:00 
Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger
Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger kommer snart att presentera sitt beslut.
Annons

Zlatan Ibrahimovics framtid är oviss just nu. Han har plågats av skadebekymmer den senaste tiden, och enligt uppgifter i italiensk press kan hans senaste sejour i Milan vara på väg att ta slut. Hans kontrakt går nämligen ut i sommar. Det verkar finnas ett lågt intresse för att rita upp ett nytt avtal för Zlatan, som ju ska fylla 42 i höst.

Samtidigt påstås det att Milans Serie A-konkurrent Monza, som ägs av Silvio Berlusconi, gärna ser Zlatan i sin trupp nästa säsong.

Därför är Helena Seger så hemlig!Brand logo
Därför är Helena Seger så hemlig!

Gåtan kring Helena Seger – vad händer?

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger
Zlatan och Helena – vad kommer att hända?

Nu undrar alla: vad händer med Zlatan – och Helena Seger? Kommer de att bosätta sig permanent i Italien eller flytta tillbaka till Sverige?

Annons

Vi vet att de har bostad i Stockholm, på Storgatan på Östermalm. Tidigare stannade Helena kvar i Sverige med sönerna Maximilian, 16, och Vincent, 14, medan Zlatan for till Italien för att spela. Men nu har Maximilian och Vincent värvats till Milans verksamhet.

I Milano har man börjat se detta som ett tecken.

– Jag tror att det betyder att han trivs här och att det funkar bra för honom att bo här. Det är en bra plats för honom, säger tatueraren Leonardo Lentini till tidningen Expressen som varit på besök i Milano för att utforska Zlatans status i staden.

"Hoppas han kan vara kvar"

Leonardo och många andra i Milano ser gärna att Zlatan stannar kvar i Milano för gott – även efter att spelarkarriären är avslutad.

– Jag hoppas det. Nu stod det i tidningarna att han kanske ska till Monza, jag vet inte om det ligger någonting i det, men jag hoppas att han stannar i Milano. Han kanske till och med kan vara kvar i Milan som någon typ av ledare, jag tror att det vore bra för honom att vara kvar. Jag hoppas verkligen det, säger Leonardo.

Annons

Vi vet också att Helena sägs älska Milano – en stad precis i hennes smak med dess fokus på mode och gott leverne.

Annons