Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Zlatans bild med påven väcker starka reaktioner – alla ser samma sak

Zlatans bild med påven väcker starka reaktioner – alla ser samma sak

Zlatan Ibrahimovic har aldrig varit känd för sin andliga tro, men nu har han iallafall träffat påve Franciskus!

Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger
Slå på ljud

Zlatan Ibrahimovic är en av de allra mest framgångsrika fotbollsspelarna genom tiderna och hans karriär fortsätter på ett lysande vis trots att 40-årsdagen är passerad.

Han gjorde sig snabbt känd som en kaxig typ som inte hade några problem med självförtroendet och tog varje chans att höja sig själv. På senare år har det blivit något av en gimmick, och de internationella fansen älskar hans kaxiga utspel.

Ett av dem är när han sa att han var gud, men han har även kallat sig själv för lejon. Däremot har han aldrig varit en religiös person, så därför var det något av en chock när Zlatan under tisdagskvällen laddade upp en bild tillsammans med påve Franciskus på sin Instagram.

”Fred och kärlek” skrev Zlatan under bilden och taggade påvens Instagramkonto.

Om Zlatan trodde folk hade glömt bort hans jämförelse med gud trodde han fel. För i kommentarsfältet svämmar det över av kommentarer som skämtsamt skriver att påven äntligen fått möta sin gud.

”Äntligen fick påven möta gud i verkliga livet” skriver en av många följare som påpekar samma sak.

Vid 40 års ålder brukar de allra flesta fotbollsspelare ha gått i pension eller åtminståne trappat ner, men inte Zlatan. Han spelar fortfarande på högsta nivå i Milan i italienska serie A, något som såklart påverkar vardagslivet med Helena och barnen.

Medan Zlatan är i Italien och spelar fotboll vill Helena att barnen ska få en normal uppväxt hemma i Sverige, där de går i skolan och tävlar i karate precis som många andra ungdomar i deras ålder.

För någon månad sedan lade de ut det lyxiga fritidshuset i Åre till försäljning. Åtta dagar senare var den såld och slutsumman hamnade på 30 miljoner kronor.

– Alla hann inte komma och titta för de fick ett bud som de accepterade och då stängde vi på det ganska omgående, berättade mäklaren Cecilia Edfeldt Jigstedt för Sportbladet.