Zlatans blixtresa med privatjet – Helena har inte synts till

Zlatan var ute på fest, men gåtan om Helena fortsätter.

Slå på ljud

Zlatan Ibrahimovic fick inte riktigt den säsong hade planerat då han istället för en comeback i landslaget stod skadad och missade hela europamästerskapet.

Men han har ändå fått vara med och ta del av glädjen då hans gamla lagkamrat Marco Verratti tog guld med sitt Italien, där dessutom glädjen har varit dubbel. Verratti passade nämligen på att gifta sig med sin Jessica Aidi och Zlatan var såklart på plats, något Aftonbladet var först med att rapportera.

”Zlatan anlände till Paris i privatjet med huvudpersonerna själva och har under det senaste dygnet själv lagt ut bilder från festen. Bland annat ett gruppfoto där han poserar tillsammans med Marco Verratti, Javier Pastore, Salvatore Sirigu och Ezequiel Lavezzi.” skriver tidningen.

I och med brudgummens framgångsrika fotbollskarriär blev det en stjärntät tillställning, där alla kunde njuta av en dags fest och glädje mitt under semestern.

Om Zlatans fru Helena Seger var med som hans plus en på bröllopet har hon hållit sig i bakgrunden, hon syns nämligen inte till på några av de bilder som lagts ut från den glada tillställningen.