Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Zlatans chockbesked om framtiden med Helena Seger – efter 20 år tillsammans

28 jun, 2023, 05:30 

Zlatan Ibrahimovics nya ord om framtiden.

Annons

Tre veckor har gått sedan Zlatan Ibrahimovic hyllades på San Siro, steg ut på fotbollsplanen till tonerna av vildsinta applåder, kraftiga hurrarop och formade händerna till ett hjärta som ett sista farväl.

Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena SegerBrand logo
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger

Både Zlatan och Helena Seger var märkbart berörda av hyllningen. På tv-bilder kunde man se hur de båda torkade tårarna och försökte hålla de starka känslorna i styr.

– Jag har gråtit jättemycket och så tittade jag på mina lagkamrater och de grät. På skärmarna var det folk som grät och så kollade jag på min fru för stöd och hon grät mest av alla, sa Zlatan efteråt.

Annons
Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic
Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic i tårar i samband med avskedsceremonin.

Framtiden med Helena Seger

Vad han ska hitta på efter karriären är oklart. Zlatan skriver i boken Adrenalina att Helena Seger kommer att familjelivet kommer att ändras den dagen han lägger fotbollsskorna på hyllan.

”Men hon har redan gjort det klart för mig: 'När du slutar spela börjar jag jobba och då får du ta hand om det dagliga, som jag har gjort hittills.' Helena är tuff. Hade hon inte varit det skulle hon inte ha fascinerat mig och hon hade inte stått ut så länge vid min sida”.

Annons

Zlatans nya besked

Samtidigt har det ryktats att Zlatan kommer att få någon form av roll i Milan, klubben som han avslutade i.

I en ny intervju med italienska tidningen Gazzettan säger han nu lite skämtsamt att det även kan bli en återkomst till Milan som spelare.

– Jag är stolt över att fansen vill ha tillbaka mig i någon roll. Milan finns kvar i mitt hjärta, det jag har gått igenom med den här klubben är något jag alltid kommer att bära med mig. Vi får se vad som händer, det har ju bara gått tre veckor. Jag kanske gör comeback som spelare, man vet aldrig, säger han till tidningen.

Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic skämtar nu om att det kan bli en fortsättning som spelare i Milan.

Foto: TT

Annons