Zlatans ensamma tid – har dragit sig undan helt och hållet

så är zlatans fru helena segers som mamma

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic har blivit personligen drabbade av coronakrisen.Men hur ser deras liv ut nu?

Familjen Seger Ibrahimovic har genomgått stora förändringar. Framtiden har varit oklar – och Helena och Zlatan har fått mycket ofrivillig egentid.

Zlatan skrev på ett kontrakt med italienska Milan, vilket innebar att han fick bo deltid på ett lyxhotell i centrala Milano. Livspartnern Helena och barnen Maximilian och Vincent har under hela den här tiden varit kvar i Stockholm.

Helena Seger och Zlatan – så lever de

så är zlatans fru helena segers som mamma

Helena och Zlatan har varit tillsammans i över 15 år.

Men coronaviruset förändrade allt. På grund av den utbredda spridningen i Italien blev alla idrottstävlingar inställda på obestämd tid. Zlatan fick flyga hem till Stockholm, där han återförenades med sin familj.

I en intervju med Svenska Dagbladet berättar Zlatan om vad han gör av sin tid i karantän.

– Det kan vara allt från att möblera om till att kolla på tv eller träna på gymmet. Jag gillar att vara hemma, jag rör mig inte så mycket ute, utan trivs bäst i mitt eget hem, säger Zlatan.

De närmaste månaderna blir spännande för Zlatans del. Hans avtal med Milan går ut i sommar. Kommer han att förlänga sitt kontrakt – eller spela någon helt annanstans? Och vad händer då för hans familjs räkning?

Zlatan Ibrahimovic om sin framtid

Vissa tror att Zlatan kommer att lägga fotbollsskorna på hyllan. Själv ger han inga konkreta svar.

– Jag vill fortsätta utvecklas och då tänker jag inte bara på mig och min fotboll, utan allting runtomkring: min familj och den mentala biten. Fotbollen är min karriär, men det finns ju så mycket mer. Jag vill bli bättre och föra över det till personerna runtomkring mig, säger han till Svenska Dagbladet.

– Vem hade kunnat förutspå det här med corona? Vi måste bara försöka leva och njuta av livet. Inte oroa oss för mycket. Jag har en familj att ta hand om, mår de bra så mår jag bra.

 

LÄS OCKSÅ: Gåtan kring Zlatans och Helenas förhållande