Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Zlatans hemlighet ute – Helena Seger informerad om nya bilderna

03 jun, 2023, 17:00 

Zlatan Ibrahimovic ser ut att lämna Milan.

Annons

Zlatan Ibrahimovic har i flera år visat varför han är ett fullblodigt fotbollsproffs. Med avancerade konster och finter har han visat prov på en bollkontroll som är få förunnat.

Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena SegerBrand logo
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger

De senaste åren har han dessvärre varit skadedrabbad, vilket gjort att han inte kunnat spela lika många matcher som han vill och är van vid. Det har också varit en indikation på att karriären kan är på väg att ta slut.

– Om jag ser en spelare som är bättre än mig slutar jag. Men jag har inte sett en sådan spelare än, sa han med ett säreget självförtroende till La Gazzetta dello Sport förra året.

Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic ser ut att lämna Milan. Under söndagen kommer han, enligt italiensk media, att tackas av efter sista ligamatchen på San Siro.

Milan väntas tacka av Zlatan

Men nu verkar det som att karriären kanske ändå spelar på sista refrängen. I alla fall ser det ut som att hans spelarkarriär i Milan inom kort kommer att vara ett minne blott.

Annons

När det under söndagen är dags för Milan att spela sista ligamatchen för säsongen, är det mycket som även pekar på att Zlatan kommer att tackas av.

Under torsdagen läcktes nämligen bilder från Milans hemmaplan San Siro. På bilderna kunde man se hur LED-skyltarna vid sidlinjen visade upp texten: ”GodBye Zlatan”.

Så påverkas Helena Seger

Först valde Milan att dementera uppgifterna och sa att det hela bara rörde sig om ett test. Men enligt italienska Football-Italia ska media ha blivit informerade om att en avskedsceremoni kommer att hållas.

Vad det innebär för Zlatans framtid som fotbollsspelare är oklart. Han har själv sagt att klubben Monza har ett kontrakt redo för honom, men det har också spekulerats i en ledarroll i Milan.

Helena Seger
Helena Seger lär vara på plats när det är dags för Zlatan att tackas av.

Oavsett vad så kommer det så klart innebära stora förändringar för Zlatan, Helena Seger och barnen. Skulle han välja att lägga fotbollsskorna på hyllan kommer det innebära stora förändringar i familjens liv.

”Men hon har redan gjort det klart för mig: 'När du slutar spela börjar jag jobba och då får du ta hand om det dagliga, som jag har gjort hittills.' Helena är tuff”, skriver Zlatan i boken Adrenalina.

Foto: TT

Annons