Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Zlatans och Helena Segers gemensamma beslut – efter 22 år ihop

16 maj, 2024, 19:30 
Zlatan Ibrahimovic bryter nu tystnaden om gemensamma beslutet med Helena Seger.
Annons
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena SegerBrand logo
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger

Zlatan Ibrahimovic visade sitta inne på ett par gudabenådade fötter. Under fotbollskarriären bjöd han på det ena konstmålet efter det andra och när allt skulle summeras hade han lämnat historiska ögonblick efter sig.

Vilda applåder och gutturala läten hördes från publiken när han stegade ut på San Siros gräsplan, tog farväl av sin tid som fotbollsspelare för AC Milan, samtidigt som hustrun Helena Seger satt på läktaren och torkade tårarna.

Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic har lämnat livet som fotbollsproffs bakom sig.Massimo Paolone/LaPresse

Helena gav upp sin karriär

I dag har Zlatan fått en ny roll inom Milans organisation, där han tillsammans med ägargruppen och klubbledningen ska hjälpa till med det sportsliga.

Annons

Men han kommer aldrig glömma den karriär han haft, och det outtröttliga stöd som Helena varit under alla år när han rest kors och tvärs i världen för att lira boll.

– Hon gav upp sin karriär för min skull. Föreställ dig att du ger upp allt för en annan person. Dina drömmar, saker du vill uppnå, dina mål. Jag är väldigt tacksam att jag har henne, säger Zlatan Ibrahimovic i en intervju med Youtube-programmet #ABtalks.

Gemensamma beslutet

Zlatan och Helena har varit ett par i 22 år. Trots att de har gått om stålar försöker familjen leva ett så normalt liv som möjligt, något som han också tror är ett framgångsrecept i relationen.

Annons

– Jag tror att nyckeln är att vi försöker leva så normalt som möjligt. Folk kanske tror att vi lever ett lyxliv, men jag kan berätta: hon tvättar, lagar mat. Det enda är att vi har en städare som hjälper till. Man kan inte ha ett för stort ego i en relation, man kan inte tro att man står över den andra. Det behöver vara 50/50, säger Zlatan och berättar att han hjälper sönerna Maximillian med Vincent med läxorna, skjutsar och hämtar från skolan och träningar.

– I hela skolan var mina barn de enda som cyklade till skolan. De andra hade barnflickor som lämnade och hämtade, eller chaufförer. Sådana är inte vi, säger han.

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic
Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic har varit ett par i 22 år.Italy Photo Press

Foto: TT

Annons