Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Zlatan har meddelat Helena Seger om sitt beslut – då lämnar han

12 mar, 2024, 18:00 
Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger
Zlatan Ibrahimovic har meddelat Helena Seger sitt beslut.
Annons

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger har varit en sammansvetsad enhet i över två decennier. Besluten har de fattat gemensamt – även om det varit Zlatan som figurerat i rampljuset.

Nu ska Zlatan ge sig ut på resa. Före detta lagkamraten Gerard Piqué har lyckats övertala den pensionerade supersvensken att ta ett prestigefullt jobb.

Zlatans stora hemlighet – inte ens Helena Seger vissteBrand logo
Zlatans stora hemlighet – inte ens Helena Seger visste

Zlatan Ibrahimovics beslut tillsammans Helena Seger

Zlatan agera president för Kings League – en sjumannaturnering som hålls i Mexiko.

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger

– Jag är kungarnas kung. Välkommen till mitt VM, säger Zlatan i klippet där hans medverkan i turneringen presenterades.

Annons

– Jag känner inte många av er, men ni vet alla vem jag är. Jag är väldigt glad över att vara president för Kings World Cup, och jag kommer att njuta av stunden.

Till italienska Gazzetta dello Sport förklarar Gerard varför han hörde av sig till Zlatan.

– Det fanns bara en kandidat, och han accepterade med entusiasm, för ingen kan som Ibra kombinera sport och underhållning, tävling och show, säger Piqué till Gazzetta dello Sport enligt Fotbollskanalen.

"Det är inga problem – Ibra har pratat"

Zlatan har ju redan en position, som "senior advisor" för Milans klubbledning. Men de båda uppdragen kommer inte att krocka, bekräftar Gerard.

– Det är inget problem. Ibra pratade med klubben och de gav grönt ljus för turneringen är efter säsongen. Han berättade också för mig om vad han gjorde och det kändes som han är full av entusiasm kring sin nya roll, men det utesluter inte att han är i vårt VM. Han kommer till Mexiko och hans medverkan blir speciell. Det blir ett kungligt bemötande, som det anstår King of Kings.

Turneringen hålls 26 maj till 9 juni, vilket innebär att Zlatan eventuellt blir borta från familjen i några veckor. Men som flickvän till ett fotbollsproffs är Helena van vid flängandet!

Annons