Zlatans och Helenas beslut med barnen efter alla år – nya bilderna visar sanningen

17 feb, 2023, 12:02 

Nu kommer Zlatans historiska beslut med sonen Maximilian fram.

Annons

Zlatan Ibrahimovic har i flera decennier bjudit på fotbollsögonblick utan dess like. Med gudabenådade fötter bemästrar han fotbollen lika lätt som Picasso bemästrade sin pensel.

Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger

Årens alla fotbollskonster har fått hela världen att gå i spinn. Vem minns exempelvis inte klacken i EM 2004, när Zlatan klackade in kvitteringen i slutminuterna, och kommentatorn Lasse Granqvist begeistrat utbrast:

– Det är ett drömmål av Zlatan Ibrahimovic! Det är inte möjligt! Han klackar bollen i mål! Det är inte möjligt! Det är inte möjligt!

Helena Segers glädje efter nya bilderna på Zlatan

Zlatan har den senaste tiden varit svårt skadedrabbad, men nyligen kom beskedet att han närmar sig en comeback i Milan-tröjan, vilket lämnat ett Italien i extas och en längtan om att fotbollsgiganten åter är i bruk.

Annons

För veckor sedan kunde Helena Seger med glädje se på när klubben delade med sig av bilder när Zlatan sprang, sköt och deltog i en gemensam träning med Milan-truppen.

Ja, trots att Sveriges stora fotbollsstjärna hunnit fylla 41 år verkar det inte finnas något stopp i sikte – och den dagen han lägger fotbollsskorna på hyllan kanske en av hans söner tar över hans roll.

Nu syns sonen Maximilian

Både Maximilian, 16, och Vincent, 14, har nämligen värvats till Milans verksamhet. Där fostras de till att en dag bli fotbollsproffs, likt sin berömda far.

Nu sprids nya glädjescener från Milans träningsanläggning Milanello. I samband med en träningsmatch mellan A-laget och juniorerna sågs Zlatan och äldste sonen Maximillian spela tillsammans.

Zlatan tillhörde den här gången U18-laget och på Instagram förevigade han ögonblicket med att dela med sig av ett klipp från träningsmatchen.

”DNA”, skrev han till inlägget och syftade på kopplingen mellan far och son.

Foto: TT/Instagram/Twitter

Annons