Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Zlatans otroliga miljongåva till Helena Seger – visar upp kärleken inför alla

02 feb, 2023, 11:30 
Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic
Helena Seger överraskades av en fin present från livskamraten Zlatan Ibrahimovic.
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Helena Segers och Zlatan Ibrahimovic kärleksresaBrand logo
Helena Segers och Zlatan Ibrahimovic kärleksresa

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic är ett tajt och sammansvetsat par. De har hängt ihop i snart tjugo år, och enligt Zlatan är de fortfarande lika mycket av en enhet som alltid.

– Utan henne kunde jag ha varit en skamfläck. Vi har varit lyckliga i många år, och fortsätter vara det. Jag skulle aldrig riskera att göra något som kunde äventyra vårt liv tillsammans, har han tidigare sagt till den brittiska dagstidningen Daily Mirror.

– Hon tämjer lejonet i mig. I upphettade stunder håller hon huvudet kallt.

Helena Seger har fått miljongåva från kärleken Zlatan

Men hur gör då Zlatan för att visa sin kärlek för kvinnan i sitt liv, modern till hans två söner? Jo, utöver allt annat demonstrerar han gång på gång att han verkligen är villig att investera i deras gemensamma framtid.

Annons

Enligt tidningen Fastighetsvärlden har Zlatan återigen köpt fastigheter på Östermalm. Fotbollsikonen har tillskansat sig byggnaden precis bredvid familjens nuvarande hem, vilket totalt sett innebär en yta på 874 kvadratmeter bostäder och 187 kvadratmeter lokaler. Slutnotan hamnade på 130 miljoner kronor, skriver Fastighetsvärlden.

Fastighetsvärlden skriver att byggnaden innehåller nio lägenheter, köpta för ”familjemedlemmar och vänner”. Vågar man gissa att Helena kanske får minst en lägenhet att antingen låna ut eller inreda efter eget huvud?

Östermalm är som sagt bekant territorium för Zlatan och Helena. Där ligger deras otroliga hem på nära 1000 kvadratmeter – en ombyggd kyrka med takterass, biosalong och ett garage med roterande parkeringsyta, bara för att nämna några av alla pråliga detaljer.

"Värdigt en kung"

Det blev dock en dyr affär. Paret betalade sammanlagt 110 miljoner kronor för huset.

– En helt egen fastighet i Sveriges dyraste kvarter får väl anses vara ett av Sveriges mest exklusiva boenden. Värdigt en kung, har mäklaren Niklas Bernzton sagt om bostaden.

Listan på parets fastigheter kan göras lång. De har också en lägenhet på 390 kvadratmeter i centrala Milano, staden där Zlatan väntas avsluta sin fotbollskarriär.

Annons