Zlatans sorg – beslutet som splittrar relationen med Helena Seger

Zlatans sorg – beslutet som splittrar relationen med Helena Seger

Zlatan och Helena Seger har varit ifrån varandra i snart två månader. Nu åker fotbollsstjärnan till Stockholm, men det är osäkert om han får återförenas med familjen.

Därför är Helena Seger så hemlig!
Slå på ljud

Zlatan Ibrahimovic är som många vet tillbaka i landslaget. Tanken var att han skulle spela i EM i somras men olyckligt nog drog han på sig en knäskada i våras. Konsekvensen blev ett ofrivilligt uppehåll från fotbollen i drygt fyra månader.

Nu är han tillbaka och spelar i Milan, han bor därför i nuläget i Italien utan Helena Seger och sönerna Vincent och Maximilian.

Men nästa vecka åker fotbollsstjärnan till Stockholm där familjen är, men det är inte säkert att han kommer få träffa dem...

Landslaget i covidbubbla – trots hävda restriktioner

På måndag är det dags för landslaget att samlas på hemmaplan inför de kommande VM-kvalmatcherna mot Kosovo och Grekland.

De blir de första matcherna i Sverige med fulla läktare på ett bra tag. Nu när restriktionerna har slopats kan spelarna äntligen peppas av publikens jubel igen. Men utanför planen blir det inte riktig lika kul för det blågula laget.

För landslagsspelare gäller nämligen inte samma restriktioner som för övriga svenskar, det vill säga i princip inga alls, för dem är det fortfarande Uefas protokoll som gäller.

– Det finns inget slutdatum för det, men det kommer säkert att komma. Om man ska försvara Uefa på något sätt så måste de ha ett protokoll för 55 länder. Sedan kan man tycka att man borde kunna följa de nationella restriktionerna lite mer, det blir lite märkligt och ologiskt, säger landslagschef Stefan Pettersson till Aftonbladet.

– Men killarna är ju vana vid det här, så vi får hoppas att de står ut en samling till.

Zlatans bakslag i relationen med Helena Seger

I en intervju med Fotbollskanalen efter att det var bekräftat att Zlatan återvänder till landslaget, berättade han om baksidan av att vara fotbollsproffs – att vara ifrån familjen under långa perioder.

– Den här tiden tar tid från min familj och det är ingen lätt sak. Om du har två ungar som gråter varje gång du lämnar dem så är det lite jobbigt. Jag är människa, även om jag är superman. Men vem är man utan fotbollen?

Nu när Zlatan har varit ifrån sina barn och sin partner Helena under en längre tid är en återförening troligtvis väldigt efterlängtad. Men på grund av Uefas regler måste spelarna sitta i karantän och det är därför osäkert om han kommer få krama om sin familj, i alla fall innan matcherna...

I en intervju med Fotbollskanalen utvecklade han känslorna.

Foto: TT

LÄS MER: Zlatans plötsliga drag – framtiden med Helena Seger och familjen

LÄS MER: Zlatans hemliga livsförändring – utan Helena Seger

LÄS MER: Helena Segers mardröm! Stormar kring Zlatan igen