Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Zoe Häggkvist helt oigenkännlig – Carolas nya bild på dottern

05 jul, 2023, 11:00 

Carola Häggkvist väljer nu att uppmärksamma händelsen med dottern Zoe Häggkvist.

Annons

Carola Häggkvist är en av Sveriges mest folkkära artister. I år firar hon 40 år på scen och delar gärna med sig av det hektiska artistlivet på sociala medier, där hon tar sig land och rike runt för att underhålla svenskarna.

Zoes viktiga livsval – Carolas personliga stödBrand logo
Zoes viktiga livsval – Carolas personliga stöd

Men det är inte bara artisteriet som tar en stor och viktig plats i Carolas liv. Dottern Zoe Häggkvist, 14, syns ofta vid hennes sida och Carola är inte blyg för att hylla dottern i diverse inlägg.

Zoe gillar även att experimentera med sin look, vilket inte är någon hemlighet, och Carola har flera gånger de senaste åren visat upp när dottern dykt upp i olika frisyrer.

Zoe, Amadeus och Carola
Carola med barnen Amadeus och Zoe.

Följarnas reaktioner – efter Carolas bilder på Zoe

Tidigare har Carola visat hur dottern rockat både snaggat hår och långt svall, vilket mötts av vilda hurrarop i kommentarsfältet:

Annons

”Alltså Zoe, så vacker! Och hon har en så fräsig klädstil! Säger man fräsig idag?”, har en person skrivit.

”Snygg cool frilla på cool tjej”, har en annan skrivit.

Carolas känslosamma ord

Nu har Zoe gjort en ny förvandling, fått en helt ny look och visat upp sig i en blond frisyr. Resultatet delar Carola med sig av på Instagram, där hon även passar på att hylla dottern med ett bildspel.

”Nu längtar en arbetande morsa något oerhört efter att få gosa med och pussa på sin dotter! … Fast det e knappt så man får göra det nu längre när du är 14 år, blivit blond och är med goa vänner på Gotland”, skriver Carola.

Carola har fullt med förberedelserna inför turnépremiären i Malmö och hinner knappt sätta sig ned och äta, skriver hon. Samtidigt är dottern Zoe hela tiden i hennes tankar.

”Älskade dotter, önskar dig ett fortsatt härligt och spännande sommarlov där du är just nu. Snart så ses vi igen. Du finns i mitt hjärta. Och jag älskar dig, för alltid. Mamma”.

Foto: TT/Instagram

Annons