Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kändiseliten i sorg – Hans blev bara 54 år

18 sep, 2019, 11:22 
Ellen Myrgård Lindén
hans ingemansson död
Tv– och filmsverige har i dag förlorat en starkt lysande stjärna. Hans Ingemansson har gått bort. Nu utrycker Felix Herngren sin saknad efter vännen och kollegan som endast blev 54 år.
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Den omtyckta regissören och manusförfattaren Hans Ingemansson har gått bort och hela kändis-Sverige är i sorg. Han blev bara 54 år. Hans har bland annat varit med och skrivit tv-succér som Solsidan och Bonusfamiljen och så här skriver kollegan och vännen Felix Herngren om den stora förlusten:

Felix Herngren sörjer vännen och kollegan Hans Ingemansson

“Min käre, finaste Hasse. Så mycket hade aldrig blivit roligt om inte du varit med. ”Don’t go away” som du sjöng i det första jag nånsin regisserade, och nu är det det enda som ekar i min skalle.” 

Hans och Felix Herngren skrev dessutom Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann, som lockade en miljonpublik till landets biografer. Hans blev rockstjärna på nittiotalet då han spelade piano i det numera kultförklarade bandet The Creeps, där bland andra Felix Herngren medverkade.

Foto: TT, Instagram

Annons