Annie Lööfs egna ord om tiden på sjukhuset

annie lööf barn sjukhus

I början av december fick Annie Lööf barn i vecka 28. Partiledaren har sedan dess blivit kvar på sjukhuset. Nu berättar hon om de tuffa veckorna samtidigt som hon känner sig hoppfull inför framtiden.

Centerns partiledare Annie Lööf, 36, har tillbringat de senaste veckorna på sjukhus. Den 3 december födde hon sitt andra barn, en liten Saga, i vecka 28.

En stolt storasyster fick igår en liten, liten lillasyster! Vi båda mår under omständigheterna bra och kommer att få ligga på sjukhus en längre tid då dottern är född allt för tidigt. Vi är så tacksamma för livet, för vår andra dotter och för svensk sjukvård, skrev Annie Lööf på Instagram i samband med dotterns födelse.

Annie Lööfs dotter föddes i vecka 28

Ända sedan meddelandet om att hon hade blivit tvåbarnsmamma har Annie Lööf fortsatt att dela med sig av bilder inifrån sjukhuset. Hon har hyllat den svenska neonatalvården och publicerat bilder på när den stolta storasystern Ester, 4, har kommit och hälsat på för att kela med sin lillasyster. Hon har också berättat att hon och Saga bara var hemma några timmar på julafton och att hon själv håller på och återhämtar sig efter operationen och den tuffa sjukdomstiden.

I början av januari kom även glädjebeskedet att den lilla flickan växer som hon ska och blir starkare och starkare. Nu med dubbelhaka! Dessutom avslöjar hon att hon kommer att vara mammaledig i sex månader.

Foto: TT