Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Annika Strandhäll berättar sanningen om relationen med Morgan Johansson

08 dec, 2020, 17:00 
Annika Strandhäll och Morgan Johansson
I somras kunde man se S-topparna Annika Strandhäll och Morgan Johansson gå hand i hand längs Visbys gator. Nu berättar Strandhäll hur relationen med kollegan ser ut.
Annons
Svenska kändisar – då och nu!Brand logo
Svenska kändisar – då och nu!

I somras besökte riksdagsledamoten Annika Strandhäll (S) och justitie- och migrationsministern Morgan Johansson (S) Gotland tillsammans.

Där fångades politkerna på bild gåendes hand i hand. Enligt en uppgiftslämnare till Expressen var det kärlek i luften!

– De har gått hand i hand och verkligen inte smugit med att de är ett par, sa källan då.

Romansen blev snabbt en nationell nyhet. Enligt Strandhäll kan vi dock ha tappat hakan för tidigt – hon hävdar bestämt att hon är singel.

Annika Strandhäll berättar om relationen med Morgan Johansson

Strandhäll och Johansson har båda valt att inte kommentera kärleksryktet – fram tills nu. I SVT-programmet "Min sanning" säger Strandhäll att Johansson är en vän, men inte en pojkvän.

– Man kan säga så här, jag har ju ett väldigt, väldigt tufft år bakom mig. Det där året har jag väldigt mycket tagit mig igenom för att jag haft fina vänner och människor runt omkring mig som tycker om mig och som jag tycker väldigt mycket om, och som jag kunnat prata med och känner ett förtroende för. Morgan är absolut en sådan vän, men jag är inte i en parrelation, säger hon i programmet.

Annons

När programledaren Anna Hedenmo frågar Strandhäll om den omtalade bilden svarar Strandhäll undvikande.

– Så här: jag vill försöka hålla den delen av mitt liv någorlunda privat. Jag kan bara kommentera det så långt att jag kan säga att jag inte är i någon parrelation, säger hon i programmet.

Annika Strandhälls sorg efter sambons död

I augusti 2019 dog Annika Strandhälls sambo Thomas Wolf. Senare berättade Strandhäll att Wolf valt att avsluta sitt liv själv, och att paret var mitt uppe i en separation.

Sedan dess har S-toppen talat öppet om sin och familjens sorg.

– Jag förstår varför man talar om sorgeår för det är det verkligen. Det är så många högtider man ska ta sig igenom då saknaden blir extra tydlig, som Fars Dag, jul, nyår och barnens födelsedagar, sa Strandhäll till Allas i somras.

Foto: TT

Annons