Avslöjat: Amelia Adamos hemliga sms till Paolo Roberto!

amelia adamo paolo roberto

Amelia Adamo har fattat ett viktigt beslut om sin vänskap med Paolo Roberto.Nu berättar hon själv.

Paolo Roberto greps i samband med att han besökte en lägenhetsbordell på Grevgatan på Östermalm i Stockholm. Han klev fram i en intervju med Jenny Strömstedt i TV4 och erkände att han hade köpt sex.

– När det går bra för mig, jag har aldrig mått så bra, aldrig varit så lycklig, livet blommar, då hittar jag alltid något sätt att förstöra det. Det har varit våld, och den här gången lyckades jag hittade det som jag tycker är det smutsigaste som finns, sa Paolo Roberto då.

Sms som skickats till Paolo Roberto

amelia adamo paolo roberto

Amelia och Paolo har kärleken till Italien gemensam.

I samband med skandalen har samarbetspartner efter samarbetspartner kapat banden till Paolo. Men en vän har stått kvar vid han sida: tidningsdrottningen Amelia Adamo.

Hon berättade om sitt beslut i en intervju med Expressen-journalisten Niklas Svensson.

– Vi ställs alla inför val när goda vänner betett sig svinaktigt. Där tycker jag att vänskapen får segra. Det betyder inte att jag tycker att det han gjorde inte var så farligt, det tycker jag verkligen inte. Men jag tycker inte att han ska raderas ut, säger Amelia.

– Jag tycker om Paolo. Man kan inte tro att människor inte förändras. Jag har levt så länge att jag till och med accepterat otrohet.

Amelia Adamo: “Jag är fortfarande hans vän”

Amelia har på eget initiativ tagit kontakt med Paolo.

– Jag har skickat ett sms. I det skrev jag att jag fortfarande är hans vän, säger Amelia, som inte uppskattar det hårda tonläget kring Paolo:

– Lynchmobben är fasansfull. Folk som är väldigt dåligt insatta och som yttrar sig när kända människor gjort någonting, det är fruktansvärt obehagligt.