Boris Johnsons babylycka – efter flickvännens sjukdom

Boris Johnsons babylycka – efter flickvännens sjukdom
Boris Johnson, Storbritanniens premiärminister, har tillfrisknat från coronaviruset. Han blev frisk lagom till att välkomna sitt nya barn.
Annons

Boris Johnson är, uppenbarligen, en väldigt barnkär person. Han har fem barn, Lara, Milo, Cassie och Theodore, med tidigare hustrun Marina Wheeler. Hon och Boris var gifta i 25 år. Boris Johnson har även dottern Stephanie med konstkännaren Helen Macintyre.

Annons

Och nu har alltså barn nummer sju sett dagens ljus.

Boris Johnson har fått barn med sin flickvän

Boris Johnson och Carrie Symonds – under bättre dagar.
Boris Johnson och Carrie Symonds har fått sitt första gemensamma barn.
Annons

Boris och hans flickvän Carrie Symonds har idag, onsdag 29 april, fått en son. Enligt en talesperson för premiärministern mår både mamman och barnet utmärkt, rapporterar BBC.

Boris och Carrie har båda två lidit av coronaviruset men återhämtat sig och tillfrisknat. Därför kunde Boris vara närvarande vid sitt sjunde barns födsel, utan smittorisk.

– Premiärministern och fröken Symonds skulle vilja tacka den fantastiska förlossningspersonalen, säger talespersonen.

Carrie Symonds var tidigare sjuk i coronaviruset

Carrie Symonds skrev själv om sitt sjukdomstillstånd på de sociala medierna. Hennes smitta kom i samklang med att Boris insjuknade och fick föras akut till sjukhus.

Annons

“Jag har legat i sängen med symptom på coronaviruset. Jag har inte behövt bli testad och efter sju dagars vila känner jag mig starkare och på bättringsvägen”, skrev Carrie Symonds på Twitter.

Carrie Symonds var tidigare kommunikationschef hos Tories, Boris parti. Hon har ett starkt miljöintresse och har arbetat för flera djurrättsorganisationer. 24 år skiljer henne och Boris åt i ålder – och när de träffades var Boris fortfarande gift med Marina Wheeler.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

4 kommentarer till “Boris Johnsons babylycka – efter flickvännens sjukdom”

 1. Elna skriver: 29 april, 2020

  Producera barn är han duktig på, det sjunde barnet. Behov att visa att han fortfarande kan. Han behöver inte befolka hela England.


 2. Jacquetta skriver: 29 april, 2020

  Det föds ett premiärministerbaby vart 10:nde år. Tony och Cherie Blair fick sonen Leo år 2000, David och Samantha Cameron fick dottern Florence år 2010. Boris Johnson och David Cameron är båda släkt med drottningen. Boris Johnson härstammar från en legitim dotter (prinsessa) till George II. David Cameron härstammar från en illegitim men erkänd dotter till William IV.


  1. Bror skriver: 30 april, 2020

   Intressanta arvslinjer!
   George II är bland skvallriga historiker mest känd för sina älskarinnor, sitt häftiga humör och en utstuderad tråkighet.
   Hans blonda ättelägg har allt detta utom det sistnämnda. Johnsons skabrösa limerick om Erdogan var en höjdare. Att det inte blev krig…?


 3. annaxx skriver: 1 maj, 2020

  Om Boris Johnsons eskapader, 7 barn med tre olika kvinnor, då beskrivs denna man som barnkär. Om det var en kvinna som hade sju barn med tre olika fäder hade tonen varit en helt annan. Patriarkatet lever sannerligen.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar