Carolas son har bestämt sig – nu berättar han sanningen om relationen

Carolas son har bestämt sig – nu berättar han sanningen om relationen

Amadeus Sögaard berättar nu.

Amadeus Sögaard är son till ett av Sveriges mest omskrivna ex-par. Hans mamma är schlagerdrottningen Carola och hans pappa är ex-predikanten Runar Sögaard.

I samband med skilsmässan 2000 prydde Carola och Runar löpsedel efter löpsedeln – och trots att det gått över 22 år har deras relation fortsatt att skildras i media.

Här bryter Carola ihop – efter Amadeus avslöjande
1:07

Efter reklamen: Här bryter Carola ihop – efter Amadeus avslöjande

(1:07)

Slå på ljud

Carola har konsekvent valt att inte kommentera relationen med Runar, men i en intervju med Elle berättade hon nyligen att hela händelsen påverkat henne mycket och att hon som 28-åring var nära att krascha.

– Hela mitt känsloliv var kaos. Relationen med Runar, att jag var så påpassad av medierna. Jag behövde egen tid. Jag behövde göra någonting vanligt, så jag jobbade extra i en butik. Jag mådde uselt, jag spydde för att jag mådde så dåligt, sa hon.

Runar Sögaard och Carola Häggkvist

Runar Sögaard och Carola Häggkvist gick skilda vägar 2000.

JONAS LEMBERG

Carola såg allt

Amadeus Sögaard har likt sin mor visat prov på stor talang vad gäller musik. Han har även visat sig ha en fallenhet för fotboll och förra säsongen tog hans klubb Brommapojkarna klivet upp till Allsvenskan.

Carola var då på plats för att del av den stora händelsen.

– Man är fantastiskt lycklig för sin son som kämpat stenhårt. Det har varit skador och han har rest sig upp. Han har varit glimrande det här året, och han har varit superstark, sa Carola till Aftonbladet.

Krisen i familjen Häggkvist – situationen som urartat

Amadeus om föräldrarnas skilsmässa

I tidigare intervjuer har Amadeus berättat om vilket stort stöd Carola och Runar varit under fotbollskarriären.

I många år var det Amadeus som stod i skuggan av föräldrarna och artiklarna som skrevs om skilsmässan, men nu kanske det är dags för ett skifte.

– Haha, ja kanske det. Jag har väl aldrig egentligen brytt mig om det där, vad som skrivits och så vidare. Men för egen del har mitt personliga mål alltid varit minst allsvenskan. Nu tog det längre tid än jag trodde, men nu är jag där och jag ser fram emot att kunna bidra och förhoppningsvis kan vi i BP överraska många, säger han till Aftonbladet.

Amadeus Sögaard

Amadeus Sögaard ser fram emot äventyret i Allsvenskan med Brommapojkarna.

Eva Tedesjö/DN/TT

Foto: TT